Han kaldte Rasmus Paludan for psykotisk – nu er han stoppet som radiovært på 24syv og har lukket sin Facebookprofil

I marts 2021 fremturede iranske Nima Zamani mod Rasmus Paludan fra Stram Kurs på sin Twitterprofil. Zamani kaldte blandt andet Rasmus Paludan for “psykotisk”.

I dag er Nima Zamani stoppet som radiovært på indvandrerradioen 24syv, og hans Facebookprofil, der ofte var genstand for hundredvis af likes og kommentarer, er lukket ned.

Hvad der er årsag til Nima Zamanis pludselig exit fra offentligheden vides ikke i skrivende stund.

Nima Zamani blev kendt i en større offentlighed grundet programrækken Stram Diskurs på Radio24syv. I Stram Diskurs talte Zamani med flere menige og tidligere medlemmer af Stram Kurs.

Nima Zamani fremturer mod Rasmus Paludan på Twitter og får tusindvis af likes. Nu er Nima Zamani forsvundet fra de sociale medier.


Se også Han truede Rasmus Paludan: Nu er han (også) død

4 Kommentarer på "Han kaldte Rasmus Paludan for psykotisk – nu er han stoppet som radiovært på 24syv og har lukket sin Facebookprofil"

  1. Han har vel oplevet en personlighedsspaltning. Så en anden Zamani er trådt ind på scenen…

  2. Jeg gætter på at han har trådt de forkerte over tæerne i det muslimske samfund i Danmark og nu er nødt til at trække sig tilbage fra offentligheden. Men det er så også bare et gæt.

  3. Mon der er en sag på vej mod ham om misbrug af offentlige støttekroner af den ene eller anden aftapning? Ja undskyld mine fordomme, men det er jo set én eller to gange før med det segment…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.