Han truede Rasmus Paludan: Nu er han (også) død

1. december 2021 kunne Frihedens Stemme afsløre, at Jusef Barakat, der havde palæstinensisk og libanesisk baggrund, var død i en soloulykke på Hillerødmotorvejen ved Gladsaxe 3. oktober 2021. Jusef Barakat var en af flere personer med ikke-vestlig baggrund, der generede Rasmus Paludan, da han demonstrerede i Herlev i februar 2021. En episode, der er dokumenteret på video.

Nu er en 21-årig mand, der i april 2019 truede Rasmus Paludan, også død. Journalist og kriminalreporter Astrid Søndberg på TV 2 skriver:

“En 21-årig mand, der natten til tirsdag blev skudt og dræbt i Herlev, var ifølge TV 2s oplysninger tiltalt for at efterlade en håndgranat på Blågårds Plads inden en Rasmus Paludan-demonstration i april 2019.

Inden demonstrationen malede han ifølge den oprindelige sigtelse “Død over Paludan” med sort spraymaling henover pladsen.

Den 21-årige blev dræbt 7. december i det fjerde skyderi på under en uge i Københavnsområdet. Ifølge TV 2s oplysninger tyder meget på, at flere eller alle skyderierne kan være forbundet med et verserende opgør i det organiserede kriminelle miljø omkring hovedstaden, men hverken Københavns Politi eller Københavns Vestegns Politi ønsker at tegne et samlet billede af skyderierne.”


Se også Dominansvold, denne gang i Horsens: Dansk teenagedreng ydmyges af araber – “Kom nu kys min fod!”

3 Kommentarer på "Han truede Rasmus Paludan: Nu er han (også) død"

  1. Mere karma?..

  2. Der står også masser om det kreperede Jordsvin her
    http://www.uriasposten.net/archives/123745#respond

  3. Det tynder ud i lortet. Bliv ved med det.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.