Nima Zamani lyver om Stram Kurs demonstration

Nima Zamani skriver følgende på sin Twitterprofil:

“Tak Nørrebro

I snart 2 timer har Paludan stået ved Jagtvej 69. Et par stykker står og betragter ham for nysgerrighedens skyld. Ellers er folk ret ligeglade.

Dét får ham til at fremstå som intet andet end en psykotisk mand, der vifter med koranen.

Bliv ved med dét”

*

Sandheden om demonstrationen ved Nørrebros Runddel er ifølge Rasmus Paludan en helt anden.

“Jeg stod ved Nørrebros Runddel og var stort set hele tiden i dialog med mennesker. Faktisk blev jeg nødt til at blive længere efter, at jeg havde tænkt mig at stoppe, fordi der var så mange, der ønskede dialog. Det er dokumenteret med vores livestream,” siger Rasmus Paludan til Frihedens Stemme.

Frihedens Stemme arbejder på at indhente en kommentar fra Nima Zamani, hvilket er vanskeligt, da Nima Zamani har blokeret Frihedens Stemmes journalist på både Twitter og Facebook.

Rasmus Paludans demonstrationsrække på Nørrebro er i øvrigt en reaktion på, at et medlem af Stram Kurs blev sparket og slået i ansigtet i forbindelse med en demonstration på Nørrebrogade lørdag 27. februar 2021.

Nima Zamani blev kendt i en større offentlighed grundet programrækken Stram Diskurs på Radio24syv, hvor han blandt andet talte med flere menige og tidligere medlemmer af Stram Kurs.2 Kommentarer på "Nima Zamani lyver om Stram Kurs demonstration"

  1. Ret komisk! 🤣🤣🤣 Men selvfølgelig vil de prøve at bagatellisere og forvanske virkeligheden, nøjagtig som i de statskontrollerede medier.

  2. Ja. Det skal gerne fremstå som om, at Rasmus Paludan og medlemmer af Stram Kurs kan færdes frit på Nørrebro.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.