Den muslimske vanvidsbilist Mohamad Tarek Younes sender betjent i koma: Kører i sportsvogn til 3,7 millioner kroner

Fredag aften påkørte migranten Mohamad Tarek Younes en 31-årig politibetjent, der lige nu ligger i koma og kæmper for sit liv. Det oplyser Østjyllands Politi.

Ordensmagten mistænker, at den 20-årige libaneser, Mohamad Younes, sad bag rattet ved påkørslen og efterfølgende tog flugten. Annas Ismail Sadik var ifølge politiet passager i flugtbilen.

Et opslag på Facebook, der stammer fra efteråret 2018, viser Mohamad Tarek Younes, der kører rundt i en åben sportsvogn sammen med en anden indvandrer.

Modellen, der er en Audi R8 Cabriolet, koster fra 3,7 millioner kroner og opefter – alt efter hvor meget luksusudstyr og motorkraft, der tilkøbes.

Vanvidsbilisten Mohamad Tarek Younes.

Mohamad Tarek Younes råber og sender håndtegn, mens den tyskproducerede sportsvogn gasser faretruende op og afslører sine uhyggeligt mange hestekræfter via den bragende udstødning.

En dansk overlæge tjener cirka 790.000 kroner om året som ansat på et sygehus. Det står i skærende kontrast til en muslimsk vanvidsbilist, der kører rundt i danske gader i en sportsvogn til omkring fire millioner kroner.

Den 20-årige flugtbilist bor i det aarhusianske boligområde Bispehaven, der er berygtet for den store andel af beboere, der modtager sociale ydelser fra den danske statskasse.

Mohamad Younes fortæller om sin vanvidsbilisme til TV 2 Østjylland.

Så sent som i januar medvirkede Mohamad Tarek Younes i et nyhedsindslag på TV 2 Østjylland, hvor han blærede sig med sin vanvidsbillisme og sine gentagne overtrædelser af dansk lovgivning.

20-årige Mohamad Tarek Younes og 19-årige Annas Ismail Sadik blev anholdt af politiet søndag.

Annas Ismail Sadik – der var passager i flugtbilen.


Se også Sverige: 10-15 danske billister beskudt på vejen til Ystad: “Jeg kunne jo være blevet slået ihjel…”

Giv Hard Line din vælgererklæring her

4 Kommentarer på "Den muslimske vanvidsbilist Mohamad Tarek Younes sender betjent i koma: Kører i sportsvogn til 3,7 millioner kroner"

 1. Man kan kun have ondt af den stakkels betjent. Det er sørgeligt. Samtidig er man nødt til at påpege at begivenheder som denne er resultatet af den førte indvandrings- og befolkningsudskiftningspolitik. Som jo støttes af et kæmpe flertal af vælger- og politikorpset. Så hvad skal man efterhånden mene, når folk får det, de har stemt på? Det bliver sværere og sværere for mig at føle medlidenhed med de vælgere, der gang på gang stemmer på det samme og tror, der bliver et andet resultat end sidst. Nogle siger faktisk at det er definitionen på dumhed.. og jeg har endnu sværere ved at se de mennesker, der stemmer på det her, som mine landsmænd. For det er deres valg, der fører til øget fare for deres egne landsmænd, inklusive for mig og alle her på kommentarsporet på Frihedens Stemme.

  • Politiet vinder min agtelse, hvis de rydder Borgen og indsætter Stram Kurs, ellers ikke. !

   Det et tiden til for politi og hæren at rydde Ghettoerne for (U græs), der er føget ind over hegnet. !

   Sålænge der bliver uddannet og der kommer nye politiaspiranter, ja så længe vil det forsætte i ghettoerne. Men hvis nu de fornuftige unge mennesker der har kunnet tænke sig en lille fremtid hos politiet, lod være med at søge derind, så skal Befolkningen bare se, høre og føle, indtil befolkningen bliver møre.
   Resultat: Hat og brille + ballonopstigning, mine damer og herrer. Samt at vælgerne skifter HEST.
   ☺ ☺ ☺ ☺ ☺

 2. Nogle, hvis ikke mange kvinder bruger hovedet.

  https://jyllands-posten.dk/international/ECE13027854/internetchikane-mod-islamkritiker-kan-give-faengsel/

  21.06.2021 KL. 06:30
  Internetchikane mod islamkritiker kan give fængsel
  13 personer risikerer fængselsstraf for anonymt på internettet at have truet en gymnasieelev, der kaldte islam for »noget lort«.

  Med trusler som »bare hun kradser af«, eller »du fortjener at få halsen skåret over«, blev den 16-årige Mila fra Lyon i januar sidste år skydeskive for en voldsom og hadefuld kampagne på de sociale medier.

  Milas forbrydelse var at fremsætte en særdeles kras kritik af islam i flere videoer på Instagram. Første udfald fulgte, efter at hun blev svinet til i en debat af en ung muslim. Han lagde an på hende, men kaldte hende så for en beskidt lesbisk, da hun åbent præsenterede sig som homoseksuel

 3. https://jyllands-posten.dk/jpaarhus/ECE13072877/koerte-betjent-ned-mistaenkt-flugtbilist-blev-anholdt-i-brabrand/
  21.06.2021 KL. 08:23 OPDATERET 21.06.2021 KL. 08:37
  Kørte betjent ned: Mistænkt flugtbilist blev anholdt i Brabrand
  Natten til mandag anholdt politiet bilist fra Aarhus mistænkt for påkørsel af betjent og efterfølgende flugt.

  Det komme sørme bag på mig: Svinet er hentet. Satan kunne ikke beskytte ham.
  Men alligevel: Der dækkes op med Kringle og dialog-kaffe, samt en mulig fredspibe. ☻☻

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.