Globalisternes krampetrækninger: Venligbo kalder sine modstandere for ‘racister’

Den handelsskolestuderende Michael Obitz Skjold Christensen demonstrer den perfide debattone, der trives blandt indvandrervennerne.

Det er i dag et standardangreb på de sociale medier at omtale vildt fremmede mennesker som eksempelvis ‘racister’ eller ‘nazister’, når man støder på personer med andre holdninger end en selv. To eksempler på injurierende bemærkninger som de fleste danskere vil blive dømt for i en dansk retssal.

Undertegnede har aldrig mødt eller kommunikeret med Michael Obitz Skjold Christensen. Alligevel prøver den tidligere kassemedarbejder fra Aldi at score point hos venstrefløjspøblen ved at fremkomme med nedrig omtale af undertegnede.

Den politisk korrekte Michael Obitz er også ude med riven efter DF-politikeren Søren Espersen, som han beskylder for at generalisere mod indvandrere i Danmark.

På den måde kan venligboerne både bede om kammertonen, mens de samtidig vælter sig i den retoriske muddergrøft.

Michael Obitz Skjold Christensen studerer til daglig på handelsskolen Copenhagen Business Academy.


Giv Hard Line din vælgererklæring her

8 Kommentarer på "Globalisternes krampetrækninger: Venligbo kalder sine modstandere for ‘racister’"

 1. Og typisk for disse unge mennesker, der øver sig i at blive noget ved musikken og score points hos de politisk toneangivende kræfter, samt har overbevist sig selv om at de da også har de rigtige meninger og er bedre mennesker end “racisterne”, så kan de selvfølgelig ikke finde ud af grammatikken. Jeg ved ikke hvor mange gange, jeg har set nutidsform uden nutidsendelsen -r, i dette tilfælde det ukorrekte “respondere” hos unge (og i det hele taget); og man spørger sig selv: Hvad lærer de efterhånden i skolen? For jeg kan ikke rigtig gennemskue hvad det skulle være. Det kan ikke være sprog, matematik, historie og andre gavnlige ting, for der er de fleste af dem simpelthen nærmest fuldstændig uden viden! Så vurderet ud fra de unges ustyrlige had mod ældre danskere og deres nærmest hjernevaskede propagandistiske sind, som jeg har bevidnet ekstremt mange gang i løbet af det seneste årti, så er mit gæt at de lærer had til egen kultur og en positiv holdning til udslettelsen af samme. En indoktrinering, der ikke har været på samme niveau i årtier, men som nu er fuldstændig ekstrem, i en grad så det får 60erness og 70ernes indoktrinering i folkeskolen til at blegne!

 2. væmmeligboerne er de største racister af dem alle, de hader jo hvide mennesker

 3. Jeg har for en del år siden undervist på en handelsskole – ikke i dansk, men jeg kan bekræfte at dansklærernes danskkundskaber ikke var i top. Den seneste Retskrivningsordbog fandtes fx ikke på skolen, så de nyeste retskrivningsformer var ukendte. Flere af lærerne benyttede oldgamle forkortelser som m.a.o., m.v. og o.s.v.. Nutids-r’ene kunne de dog, men åbenbart ikke lære dem videre.

 4. Er “venligboere” egnet som forældre?

  Hvad ville en forældre-egnetheds-prøve resultere i, hvis det kom frem, at forældrene aktivt hylder deres børns kommende bødler?

  • Er “venligboere” egnet som forældre?
   Nej. De skulle kastreres (Gjældes), det er alligevel en uddød race når Sharia kommer til.

   • M.S. Carstens | 22. juni 2021 ved 00:00 |

    Når iSlammets Sharia (snart) er herskende i Danmark, er vi alle et uddødt/dræbt folkefærd.

    Jeg kan godt følge din tanke, men hvilken lovtekst vil du foreslå?
    Selv kan jeg ikke komme det nærmere, end at alle etniske danskere så skal forældre-egnetheds-testes ved deres 15. leveår og derefter godkendes/kastereres?

    – eller lov om, at enhver opstillet politikker skal kunne bestå en test, om hvor vidt vedkommende kan forsvare Danmark i forhold til iSlam og Sharia.

    I øvrigt er det min menig, at der i dansk lov bør stå:
    Asylanter/flygtninge/imigranter fra MENAPT-lande HØJEST er på tålt ophold (helst afvist) og derfor IKKE må formere sig/skal have medicinsk anti-fertilitets-behandling, BÅDE mænd og kvinder!
    – OG:
    Islam er en trussel mod Grundloven og derfor er enhver muhamedaner/islampro/”venligbo” retsligt at regne som landsforædder/terrorist!

 5. https://jyllands-posten.dk/jpaarhus/aarhus/ECE13074027/naegter-sig-skyldig-formodet-flugtbilist-graed-i-retten/
  21.06.2021 KL. 17:01
  Nægter sig skyldig: Formodet flugtbilist græd i retten
  En 20-årig mand var mandag i grundlovsforhør for påkørslen af en politibetjent fredag eftermiddag på Åby Ringvej under en politijagt. Manden blev varetægtsfængslet i fire uger.

  Den 20-årige mand, som ifølge politiet fredag påkørte en betjent ved krydset mellem Silkeborgvej og Åby Ringvej i Åbyhøj, var mandag i grundlovsforhør. Manden blev sigtet for i alt syv forhold, blandt andet for vold mod polititjenestemand, forsætlig fareforvoldelse og flugt fra et færdselsuheld. Han nægtede sig skyldig.

  Manden blev anholdt søndag aften lige før midnat på en adresse på Gudrunsvej i Brabrand. Blot nogle hundrede meter fra hvor betjenten blev påkørt.

  Under grundlovsforhøret blev den sigtede ført ind i lokalet af to civilklædte betjente. Sigtede var iført en omvendt kasket og fikseringsbælte. Den høje, muskuløse mand med krøllet hår og sort fuldskæg var iført en prikket sort T-shirt med print, sorte bukser og sorte træningssko.
  ———————————————————————–
  Der mangles: “prikket sort T-shirt med print” Hvilken Print. ? det skrives der hvis det var en Dansker.!

  Gudrunsvej lugter af Brabrand, dvs Hvidløg. I stedet for at køre råddent burde svinet tage transportmidlet “Hvidløgsekspressen”, som går fra Brabrand til hovedbanegården. Men ruten er vel nedlagt Pga. Utilpassede stenkastende lømler.

  Jeg så tva tv2. Her fortaltes det at det var i Brabrand, så forstår jeg bedre at “piskerisene” var i luften. Politiet skulle Satme ikke have ørene i maskinen.

  Gad vide om helikopterne kommer i luften, når der sker voldtægter og anden kulturberigelser. ? a troert æ. (Jeg tror det ikke ! ☺)

 6. M.S. Carstens | 22. juni 2021 ved 00:00 |
  helt enig.
  Du skriver mere humant end jeg.
  Loven skal være således.
  Vil vedkommende ind i Danmark skal vedkommende være enig i at blive gjort ufrugtbar.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.