Prisen for at omfavne islam?

Østjyllands Politi ville tiltrække muslimske betjente og understøtte islamisk kultur. I sidste ende blev prisen ubærlig høj for en ung betjent.

Læs meget mere om den muslimske hverdagsterrorist Mohamad Tarek Younes her. Mohamad Younes påkørte betjenten Stefan Nymann fra Østjyllands Politi. Stefan Nymann sidder i dag i kørestol. Han er delvist lammet og har pådraget sig en hjerneskade.

Se også Video: demonstration på Bornholm 18 juni mot danska advokater

Læs også Litauens Skovbrødre bekæmpede den sovjetiske besættelse i næsten et årti 

2 Kommentarer på "Prisen for at omfavne islam?"

  1. kill'em all before they kill you | 18. juni 2022 ved 19:02 |

    det fucking perkerlort💩💩 hvad fanden har jeg gjort❓❓

  2. Det er ubærligt at se skæbnen for den unge betjent.

    Og nej det skyldes ikke “naive politikere”. Hver gang nogen slynger den ud, er de med til at skabe en undskyldning for deres handlinger. De gør det her mod os med fuldt overlæg.

    Bevares, der er da nok nogle af de i Folketinget indslæbte knaptrykkere, der stadig tror på, de tilhører en særlig god menneskeart. Men dem i spidsen for befolkningsudkiftningen, de kender alt til mål og midler for deres arbejdsgivere i EU/FN/WHO/WEF – og alt det ved siden af.

    At jeg så også hver dag må minde mig selv om, at det helt store flertal af danskerne absolut intet har gjort for at rette skuden op, ja det er så en anden historie.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.