Pia Olsen Dyhrs lukusliv: Går tur langs vandet, når hun bliver interviewet om Islamisk Stat-terrorister

Danskerne kunne se en glædestrålende Pia Olsen Dyhr juble, da hun i sidste uge skaffede Islamisk Stat-terrorister til Danmark. SF’s partileder står ved TV 2’s hovedkvarter i København, der ligger med udsigt over vandet og det sceniske havnemiljø. Pia Olsen Dyhr bliver interviewet ved kajkanten, så danskerne kan se den grønne natur og og de vuggende både i baggrunden.

Få er klar over, at Pia Olsen Dyhr blot skal gå en kort tur fra sit hjem i Sydhavnen, inden hun går på skærmen hos TV 2 Nyhederne, hvor hun triumferer over det faktum, at muslimske terrorister snart sætter foden på dansk jord. Der er kun få hundrede meter mellem Pia Olsen Dyhrs ny luksushus i tre etager og TV 2 Nyhedernes bygninger i København. Og SF-lederen kan nyde udsigten og det stille havblik hele vejen på sin korte slentretur.

Pia Dyhr overtog nøglerne til sin otte millioner dyre udsigtsbolig i februar. Her er der egen bådeplads samt tagterrasse med en panoramaudsigt over havnen og den grønne natur. Journalister fra statens nyhedskanal og en socialistisk toppolitiker har til huse i en afsondret liebhaveridyl med udsigt over Københavns Havn. Her kommer Islamisk Stat-terroristerne ikke til at bo – den slags må den mere jævne del af befolkningen døje med.

De rige vandkantssocialister er sikret. Det samme kan man ikke sige om danskerne.


Se også Man har et ræverødt standpunkt, til man tager et nyt

1 Kommentar på "Pia Olsen Dyhrs lukusliv: Går tur langs vandet, når hun bliver interviewet om Islamisk Stat-terrorister"

  1. dobbelt moralske naive kvinde menneske. VÅGN OP ragnarok er i gang, Pia Dyhr, du kommer ikke i paradis, der er adgang forbudt for kvinder iflg. koranen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.