Nyhedsvært på Den Uafhængige – Alexander Wils Lorenzen – chokerer: Forstår godt, at udviste migranter stjæler fra butikker

Det nyetablerede medie Den Uafhængige sætter nye standarder for venstreorienteret og islamofil journalistik. Fredag morgen eskalerer de røde holdninger for åben mikrofon, da nyhedsværten Alexander Wils Lorenzen omfavner de udvisningsdømte kriminelle migranter på Udrejsecenter Kærshovedgård og udviser forståelse for, at udlændingene stjæler fra danske erhvervsdrivende i lokalområdet.

“Jeg har jo været på Kærshovedgård,” fortæller nyhedsværten Alexander Lorenzen og fortsætter:

“De mennesker jeg mødte deroppe, var søde, rare og omgængelige…det var ikke nogen, jeg ville være bekymret for at bo ved siden,” lyder det i Den Uafhængiges morgenradio.

Nyhedsjournalist Alexander Wils Lorenzen bor selv omkring 300 kilometer fra Udrejsecenter Kærshovedgård, og han er ikke belemret med de kriminelle udlændige i sin hverdag.

Det er hærdede udenlandske forbrydere, der bor på Kærshovedgård. Migranter, fra primært muslimske lande, der er dømt for drab, terrorisme, pædofili og voldtægt.

Nyhedsværten Alexander Wils Lorenzen fortsætter sin venstreorienterede støtte til de bundkriminelle udlændinge på Kærshovedgård for åben mikrofon. Journalisten forklarer lytterne, hvorfor butikstyverier i lokalområdet omkring udrejsecentret er steget drastisk:

“Jeg har set billeder af, hvad man (de udviste kriminelle migranter, red.) får serveret på Udrejsecenter Kærshovedgård,” fortæller Alexander Wils Lorenzen og fortsætter:

“Hvis jeg fik serveret det. Så kan jeg godt forstå, at nogen vil få lyst til at ‘rapse’ en mazarintærte eller noget andet nede i Brugsen.”

Der er tale om en usmagelig relativering af kriminalitet fra Den Uafhængige og Alexander Wils Lorenzens side. Flere af de udvisningsdømte migranter gør, som radioværten prædiker. Udlændingene stjæler i høj grad fra de danske butiksejere i nærområdet.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, af der er sket en signifikant stigning i antallet af butikstyverier i nærområdet og andre byer omkring Udrejsecenter Kærshovedgård. Stigningen skyldes de udviste kriminelle udlændinge.

Der er flere slags kriminalitet blandt de udvisningsdømte kriminelle. En aktindsigt viser, at fra foråret 2020 er der rejst sigtelser for vold og vold mod tjenestemand, narko, trusler og brud på våbenloven.

De venstreorienterede holdninger hos radioværten Alexander Wils Lorenzen er ikke tilfældige. Alexander Wils Lorenzen arbejder til daglig som seniorrådgiver for Alternativets politikere på Christiansborg. Det fremgår af Alternativets hjemmeside og radioværtens LinkedIn-profil. Netop Alternativet er kendt for en særlig blød og omsorgsfuld linje, når det kommer til den problematiske masseindvandring fra muslimske lande.

Den Uafhængige sender morgenradio og nyheder til danskerne på alle hverdage og er indtil videre finansieret ved brugerbetaling.

Det er dybt problematisk, at en journalist udviser forståelse for tyveri begået af udviste kriminelle udlændinge.

*

Kritiske journalister kan interviewe Den Uafhængiges ejer her:

Asger Juhl, mediechef

Email: asger@juhlbrunse.dk

*

Mere hos Document om de udviste kriminelle udlændinge, der i dag bor på Udrejsecenter Kærshovedgård, men som i 2022 skal bo på Udrejsecenter Holmegaard i Bagenkop på Langeland


Se også Enhedslisten kupper Red Barnet: Pelle Dragsteds kæreste Janne Tynell afløser Johanne Schmidt-Nielsen

1 Kommentar på "Nyhedsvært på Den Uafhængige – Alexander Wils Lorenzen – chokerer: Forstår godt, at udviste migranter stjæler fra butikker"

  1. Ja, vi er jo nok nogle, der ikke er chokerede over denne holdning fra en af befolkningsudskiftningens fortalere..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.