Man har et ræverødt standpunkt, til man tager et nyt

Socialister er kyniske magtmennesker, der ønsker bedre kår for deres egne.

Folkeskolens inkluderende pædagogik (der i praksis betyder, at børn med store udfordringer og vanskeligheder placeres i almindelige klasser) og indvandrerproblemer påtvinges almindelige danskeres børn. Disse kår er ikke noget for magtsocialisternes døtre og sønner.

Danmarks to første kvindelige statsministre – Mette Frederiksen og Heller Thorning-Schmidt – har begge fravalgt den udsultede folkeskole for deres egne børn. Nu følger folkesocialisten Pia Olsen Dyhr i de to magtkvinders fodspor.

SF er et udbryderparti fra kommunistpartiet, og man så nøjagtig det samme socialistiske hykleri i DDR og Sovjetunionen. Der fik kommunistpartiets venner og pårørende også særligt gode levevilkår og muligheder.

Den fattige folkepøbel måtte stå i kø og nøjes med helt basale samfundsgoder.

Det er samme kyniske livsanskuelse, der ses, når klimabevidste toppolitikere vil fjerne almindelige danskeres mulighed for at flyve. Mens de selv nyder eksotiske dykkerferier på alle verdens kontinenter.

Derfor skal folket straffe den røde magtelite ved næste folketingsvalg, inden grådige og glubske socialister æder hele samfundskagen.

Hårdtarbejdende skatteydere må slås om krummerne.

4 Kommentarer på "Man har et ræverødt standpunkt, til man tager et nyt"

 1. FUCK DE RØDE SVIN, tænk jeg har engang stemt på det lort💩

  • stemt på det lort. Jammen halløjsa, du er garanteret ikke den eneste. Paludan har jo været hos De Radikal engang.
   Så det er IKKE forsent at lukke øjnene op. ☺☺
   ————————————————————
   Rigtig tænkt.
   Hun kunne jo blive kulturberiget. ! ☻
   Egoister tænker således:
   Det er jo meget nemmere og billigere på kort sigt at flytte tøsen, end at kyle kulturberigerne ad helvede til.
   Men Egoisterne har ikke tænkt på at det er lige som at pisse i bukserne i 10 Grd frost, for at holde varmen.
   Det bliver dyrt, meget dyrt i den sidste ende.

 2. Mere Tubelort.

  For nylig blev redaktørerne informeret om, at YouTube, som ejes af Google, har slettet en af ​​vores rapporter uploadet til platformen. Det var videoen fra Stram Kurs Koranbränning i Rosengård i går, som blev taget ned af Youtube. I e-mailen skrev it-giganten, at “vi synes, det overtræder vores politik for hadkriminalitet”. Vi har appelleret, men i skrivende stund er vi stoppet i at uploade flere videoer til platformen.

  Mere på:
  https://samnytt.se/youtube-raderar-videoreportage-om-koranbranning-fryser-vart-konto/

 3. dette har samnyt skrevet til Tuben.
  Dette videoklip er en del af en registreret avis nyhed. Det er en del af, hvad en avis gør i et frit, åbent og demokratisk samfund, og censur af dette klip, som ikke overtræder nogen lov om ophavsret eller andre love for den sags skyld, er et klart brud på og angreb på avisers frihed til at rapporter om, hvad der sker i vores samfund.

  Der er ingen grund til at censurere, forbyde eller på anden måde forstyrre denne historie. Det strider mod alt, hvad et frit og demokratisk samfund står for, og du opfører dig faktisk som en ikke-demokratisk enhed.

  Vi antager, at du ophæver forbuddet mod dette videoklip samt “strejken” på vores konto. Fordi dette simpelthen er en avis, der gør sit job, og vi antager, at Google ikke er imod det?
  —————————————————————-
  Der skal følges op på dette.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.