Skandalen i Unge Moderater fortsætter! Rasmus Paludan har skrevet “Du har en lækker krop! ❤️❤️❤️” til utallige mennesker!

Netop som man skulle tro, at der var ro om Lars Løkke Rasmussens unge proselytter, melder en ny spiller sig på banen. Både mænd og kvinder i “Vi mener ingenting”-foreningen Unge Moderater er nu blevet udsat for en intensiv kompliment af partilederen for Stram Kurs

Gammelpressen har i mange dage rapporteret om de mange skandaler, som den ekstremt indvandringsvenlige og woke debattør Jon Stephensen MF har rodet sig ud i gennem mange år. Der er bl.a. taler om beskyldninger om dokumentfalsk og om seksuelle krænkelser. Jon Stephensen har afvist alle beskyldninger.

Gammelpressen har også anført, at et medlem af Unge Moderater blev udsat for en krænkende henvendelse fra Jon Stephensen i februar 2023. Dette er imidlertid usandt, da Unge Moderator slet ikke var en forening, der fandtes på det tidspunkt.

Må ikke give komplimenter til myndige personer

Den mest kritisable henvendelse var ifølge Unge Moderater, at Jon Stephensen havde skrevet til en 19-årig kvinde, at hun havde en lækker krop. På baggrund af dette, har Jon Stephensen efter aftale med den ofte skandaleombruste Lars Løkke Rasmussen valgt at tage orlov fra Folketinget frem til oktober 2023.

Paludan: Sexchikane er ikke i orden, men komplimenter må enhver tåle!

Rasmus Paludan siger i en video, at han ikke mener, at det er kritisabelt, at en 19-årig får en kompliment.

Paludan vi skrive “Du har en lækker krop!” til 500 mennesker

På Facebook annoncerede Rasmus Paludan den 27. april 2023, at han ville skrive “Du har en lækker krop!” til 500 personer, og han begyndte straks med dette projekt, da forskellige brugere skrev kommentarer til hans opslag.

Ligesom har Rasmus Paludan skrevet samme kompliment til flere personer, der har kommenteret et opslag på Unge Moderaters Facebook-side. Deriblandt formanden for Unge Moderater, som hedder Max Manøe Bjerregaard. Han læser filosofi på Aarhus Universitet og er også er formand for Konservative Studerende samme sted, ligesom han er formand for Vejlby Kollegiet og medlem af Kollegiekontorets bestyrelse.

1 Kommentar på "Skandalen i Unge Moderater fortsætter! Rasmus Paludan har skrevet “Du har en lækker krop! ❤️❤️❤️” til utallige mennesker!"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.