Skandaledom: Ahmad Talal Hawila dømt til 4 års fængsel for drabsforsøg med machete – men kun advarsel om udvisning

Ahmad Talal Hawila
Ahmad Talal Hawila

Den stærkt kriminelle udenlandske Ahmad Talal Hawila (født 29. maj 2006) blev kun givet en advarsel om udvisning. Dette til trods for, at han fik 4 års ubetinget fængsel for drabsforsøg.

Om aftenen den 13. december 2021 overfaldt den dengang 15-årige Hawila groft en anden 15-årig. Hawila stak offeret i højre side af ryggen og huggede ham i baghovedet, hvilket medførte en dyb flænge i kraniet og brud på nakkebene.

Hawila udbed sig betænkningstid om eventuelt at anke dommen.

Hawilas forsvarsadvokat var Kåre Traberg Smidt, der tidligere har siddet i Københavns Borgerrepræsentation for Alternativet.

Hawilas medsammensvorne Mohammad Youssef Hussein (født 11. juli 2004) har af de danske vælgere via Folketinget fået dansk indfødsret, så han kan ikke udvises. Han blev dog idømt 6 måneders ubetinget fængsel for sin medvirken. Mohammad Youssef Hussein modtog sin dom.

Den tredje tiltalte Ali Mohamad Al-Azzaoui (født 29. november 2006) blev frifundet, herunder også for påstanden om udvisning.

6 Kommentarer på "Skandaledom: Ahmad Talal Hawila dømt til 4 års fængsel for drabsforsøg med machete – men kun advarsel om udvisning"

 1. Under islam har han intet forkert gjort. Han har bare forsøgt at halshugge en vantro. Så med andre ord har han bare været en god muslim, en “god dreng”, ville hans forældre nok sige.

  Og i mellemtiden fortsætter masseindvandringen og familiesammenførslerne; parallelt med det fortsætter også initiativerne om umyndiggørelse af den danske befolkning via det digitale diktatur, kriminaliseringen af og den systemiske racisme mod hvide mennesker via racismelovgivning med slagside vendt mod hvide mennesker, seksualiseringen af børn, den grønne vanvidsomstilling, der kommer til at ruinere alle undtagen den absolutte økonomiske elite, 15-minutters byerne, adgangs/udgangstilladelsessamfund ved hjælp af påståede “pandemi”- og “klima”-kriser, med indespærring og ydmygelse af/drab på borgerne, hetz mod og kommende tvangsvaccinering af “uvaccinerede”, som nægter at tage de farlige genterapisprøjter, censur, kriminalisering af opposition samt Berufsverbot mod systemkritikere og meget, meget andet..
  Hvilken plads de mange millioner muslimske indvandrere til Europa er tiltænkt i dette mareridts-fremtidssamfund ved jeg ikke helt, men en rolle er de jo tiltænkt, siden de er blevet importeret i en så kolossal grad.
  Men hvad hvis de ikke er en del af en plan? Det kan også være at der slet ikke er en plan eller at hvis der er en plan, så er den lavet af muslimerne selv- dvs at det i så tilfælde slet ikke er nogen fra vores egen kulturkreds, der står bag dette. Jeg vil helst ikke udtale mig for skråsikkert om det- det overlader jeg til andre, der har skråsikre overbevisninger og et utal af “beviser” om sammensværgelser indenfor vor egen kulturkreds, til at bakke det op med.
  Ved nærmere eftertanke er det nok en dårlig ide at overlade sådan noget til dem med skråsikre meninger- for den slags mennesker er sjovt nok altid overbevist om at jøderne nærmest står bag alt. En latterlig antagelse, som desværre har rigtig meget genklang overalt i Vesten, og som i høj grad hjælper Vestens og Israels fjender med at underminere sammenholdet mellem kristne og jøder. Se bare på “frihedspartierne”s hjemmesider, hvor forholdet til Israel er nærmest direkte fjendtligt (selvom de selv påstår noget andet), eller de mange kommentatorer rundt omkring, også blandt de påståede borgerlige, der de facto støtter muslimernes kamp for overtagelse af det Hellige Land- et kolossalt svigt mod jøderne (igen!). Og før folk i Danmark forstår det her, så kommer vi ikke videre i kampen mod islam. For der er en kamp. Og vi har aldrig været mere i defensiven end nu.

 2. Ahmad Talal Hawila ligner efterhånden en meget typisk beboer/borger i det indre af København.
  Befolkningsudskiftningen vinder mere og mere frem år for år. Ja’ man kan jo bare åbne sine øjne og gå en tur for at få det bekræftet.
  Her styrer og regerer det rød-brune segment både i bystyret og på gaderne.
  Intet er overladt til anderledes tænkende der med holdninger om et ordentligt fungerende samfund med en konsekvent retsstat der effektivt dømmer voldsdominante fremmede kulturberigere som ovenstående Ahmad efter en målestok hvor millimeter nøjagtighed er det gældende princip og praksis og ikke i meter store elastikmål, som kun er en hån imod det bestående retssamfund.
  Menneskerettighedskonventionerne er i den grad ved totalt at omdanne Europa(vest) til et islamistisk Kalifat.
  Vi europæere ender som dhimmier i en mørk middelalderlig araber kultur, som er baseret på koranens infame love og leveregler.
  Et særdeles skræmmende perspektiv. Dette er langt værre end alt den snak om klima-marxisme og verdens apokalyptiske undergang – pga. nogle grader højere temperaturer.

  • nordiclux skriver: “Menneskerettighedskonventionerne er i den grad ved totalt at omdanne Europa(vest) til et islamistisk Kalifat”.

   Lige netop. For de såkaldte “menneskerettigheder” omfatter ikke de oprindelige hvide etniske europæere, der behandles som andenrangsborgere af deres egne landsmænd, som har stillet sig på den invaderende fjendes side, samt infiltratorer og andre europæere, der har travlt med at sætte fart på befolkningsudskiftningen. Vores sikkerhed og rettigheder eksisterer ikke længere.

   “Vi europæere ender som dhimmier i en mørk middelalderlig araber kultur, som er baseret på koranens infame love og leveregler.
   Et særdeles skræmmende perspektiv. Dette er langt værre end alt den snak om klima-marxisme og verdens apokalyptiske undergang – pga. nogle grader højere temperaturer”
   Her er jeg enig i den første del- det er i høj grad et sandsynligt scenario. Og det værste er at en stor del af Danmarks ufatteligt fordummede ungdom går ind for dette! Man tror, det er løgn, når de åbner munden, men den er desværre god nok. Ungdommen går generelt set ind for at Danmark bare skal være et stykke land uden bestemte karakteristika, og hvor alle kan bosætte sig- samme mentalitet, der ødelagde Sverige.
   Den anden del, med at det er værre end snakken om klima marxisme, er jeg så slet ikke enig i. Jeg ser de åbenkyst totalitære kræfters planer som et mindst lige så stort problem som den ukontrollerede indvandring, for eftersom (blandt andet) hele klimakrise-vanviddet bygger på en fuldstændig falsk opfattelse af hvad der har indflydelse på jordens klima, og da de foranstaltninger, man har vedtaget og ønsker at vedtage, for at “nedbringe temperaturen”, vil være altødelæggende for samfundet, så vil det være mindst lige så destruktivt som den fortsatte befolkningsudskiftning og overgang til islam ville være, for de etniske danskere.
   Men det er meget værre end med klimavanviddet og klimatosserne. Det er en del af det hele.
   Klimavanviddet, “antiracismen”, tvangsdigitaliseringen, covidianer-vanviddet.. alt det her er en del af den samme sindssyge, megalomaniske økonomiske elites plan om total magt over verdens befolkninger, inklusive den danske. Her er muslimerne en af de faktorer, som kan bruges af eliten til at opnå deres mål.
   Men som jeg selv skriver i ovenstående indlæg, så er jeg i tvivl om det er en plan indenfor vores egen kulturkreds eller om det bare også har noget at gøre med en muslimsk plan om verdensdominans, der udfoldes nu, og at de mange, der sidder og spekulerer i at der er en stor plan fra det, man kalder “globalisternes” side om undertvingelse af verdensbefolkningen, ikke har analyseret situationen rigtigt.
   Det kan selvfølgelig også være begge dele. Uanset hvad, så er vi i store vanskeligheder. Og det er for sent at rette op på situationen med fredelige midler, som jeg ser det. Jeg håber så ikke, jeg har ret i den antagelse, for jeg er ikke selv i den kampdygtige alder længere.

   • nordiclux | 10. maj 2023 ved 21:46 |

    Klima marxisme: Jeg kom til at udtrykke mig på en måske uheldig måde omkring totalitære-marxistisk metoder i forbindelse med klima hysteriet.
    Nogen ungdommelige dommedags aktivister: Die letzte Generation i Tyskland er et output af det komplette Klima-Wahnsinn.
    Jeg mente simpelthen bare de altid skævvredne ‘faktuelle’ data fra FN Klimapanel, som jo i den grad er manipulerende i sig selv og intet afsæt i ren videnskabelig ræson og kalkuler om prognoser, som næsten alle blæser i ‘vinden’.
    Jamen jeg er jo helt enig med dig omkring den globalistiske kontrol som regeringer, organisationer og store global corporations gerne vil have klima kampen til at foregå i. Deres enorme indirekte ønskede indflydelse og styring/kontrol med os befolkninger på kloden via klima-marxismen ønsker jeg på ingen måde ej heller. Det er jo ren under-tvingelse/kastelse som du selv redegør for. Megalomani enig.
    Håber at jeg fik lidt redegjort for min holdning hermed omkring klima og klima-marxisme 🙂
    Og nej de der berømte 2 grader mere om året, som FN-klimapanelet i en fjern fremtid prognosticerer vil jeg absolut hellere leve i end en multikulturalisme for mestendels domineret af islamiske ideologier og tendenser…

 3. Til nordiclux´ indlæg af 10.april 21.46:
  Det ser ud til at jeg har fortolket dit tidligere indlæg en smule forkert, det beklager jeg.
  Din kommentar:
  “De der berømte 2 grader mere om året, som FN-klimapanelet i en fjern fremtid prognosticerer vil jeg absolut hellere leve i end en multikulturalisme for mestendels domineret af islamiske ideologier og tendenser.”
  Helt enig. Og desuden kan vi være sikre på at hvis det endelig bliver så slemt, som FN og andre organisationer, der også er dominerede af totalitære og eugenikere, forudsiger, så er der alligevel ingen, der kan gøre noget ved det. Vi skal bare være med til at sørge for at disse totalitære eugenikere aldrig får noget at sige med hensyn til hvordan man skal reagere på den forventede/påståede kommende globale opvarmning/klimaforandringerne. Det vil ende i tvang, massemord og udryddelse hvis de mennesker får lov at bestemme. Man kan allerede se tendenserne rundt omkring, med vanvidslovgivninger indenfor landbruget, industrien og meget mere. Marx, Lenin og Stalin ville være stolte over den nuværende udvikling og den måde, vesteuropæiske og amerikanske politikere opfører sig på, og har opført sig på, de seneste mange år. Vi, der går ind for frihedstanken, håber selvfølgelig på at vi kan være med til at vende udviklingen, ellers ER der ingen fremtid.

  • Vi som befolkninger kommer til at æde insekter og andet kryb imens at overhersker klassen de selv vil komme til at bemægtige sig alle de ‘syndige’-og- ‘klimadestruktive’ delikatesser.
   Der er en ting der er sikker: Jo mere muslimsk indvandring jo mere totalitarisme som i flg. magthaverne og myndighederne ville kunne gå hånd-i-hånd med klima-marxismen.
   Men her går det så helt galt for mig: Jeg har aldrig oprigtig talt aldrig i mit liv oplevet en muslim(muhammedaner) være interesseret i at italesætte hele klima problematikken så det bliver forståeligt for os hvide danskere. Hvad vil de egentlig selv ‘gøre’ ved det ?
   Ali-og-Muhammed med deres araber fuldskæg går da ikke til bens hen til den nærmeste Dürum- eller-Kebab-araberædelse.
   Nej vel da, de starter da deres store benzinslugende leasede BMW/Mercedes for at køre 200 m.
   En muslim hverken cykler, løber eller for den sags skyld går særlig langt til bens.
   Det er hele er f@ndm… så hyklerisk og totalt kontraproduktivt hvad angår islam-og-klimamarxisme når man dykker ned i den reelle substans omkring at gøre noget for selve de opspundne og pseudo videnskabelige FN klimamål set udefra som en helt neutral iagttager/betragter som jeg, der er stået helt af alt det klimahysteri…

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.