Rasmus Paludan foran den tyrkiske ambassade

Livestream af Rasmus Paludan og Stram Kurs’ demonstration foran Tyrkiets ambassade i København kan ses her.

Der var mange fremmødte journalister til demonstrationen, som interviewede Rasmus Paludan udenfor ambassaden.

Se også Sveriges Radio påstår att Rasmus Paludan ställer upp i valet för Sverigedemokraterna

Læs også Chadi El-Cheikh Hassan: Moderat muslim med måde 

2 Kommentarer på "Rasmus Paludan foran den tyrkiske ambassade"

 1. SEJR✌️

 2. Tak til Rasmus for det fabelagtige initiativ med koranafbrændinger foran Tyrkiets ambassader. Rasmus demonstrerer med dette intitiativ EUs håbløst svage ledere, hvem der sidder med den reelle magt i Europa! Det er efterhånden soleklart og tydeligt at Tyrkiet dikterer store dele af hvad der foregår i Vesteuropa.
  Et eller andet sted håber jeg faktisk at der internationalt vil opstå en så dårlig stemning at fornuftige mennesker i NATO anerkender at Vesteuropa optræder så svagt med Tyrkiet som medlem at man pludselig begynder at se på Tyrkiets rolle i NATO. Et land, der optræder truende overfor Grækenland, stadig efter 50 år har besat halvdelen af Cypern, som nyligt assisterede deres muslimske kampfæller i Azerbaijans militære aggression mod Armenien og som optræder med afpresning i form af konstante trusler mod EU om at sende hundredetusindevis eller millioner af muslimer ind i EU, hvis ikke landet får konstant tilførsel af milliarder og atter milliarder fra EUs hårdt plagede skatteborgere. Hvorefter Tyrkiet sædvanligvis alligevel sender hundredetusindevis af muslimer ind i EU..
  Og dette er bare nogle få af problemerne med Tyrkiet. Deres chikane mod og diskrimination af ikke-muslimer i selve Tyrkiet, landets destabilisering af EU ved financiering af moskéer i Vesteuropa og deres konstante islamiseringspropaganda og påvirkning- og meget, meget mere..
  Som det er lige nu, så finder vi os ikke bare i at Erdogan dikterer hvordan Sverige helst skal opføre sig hvis de vil ind i NATO.
  Vi befinder os jo desværre desuden stadig i den situation at Tyrkiet i det hele stadig er medlem af organisationen. En situation, som tiden er løbet fra. Og som er særdeles risikabel.
  Tyrkiet er en trojansk hest, som samarbejder med Vestens fjender og de mest yderliggående muslimske kamporganisationer om kamp for islamisering af Europa og Israel.
  Landet har INTET at gøre i NATO.
  Og hvis Tyrkiet bliver angrebet så vil blandt andet danske tropper pga NATOs Artikel 5 være tvunget til at hjælpe disse muslimer mod en eventuel aggression (som sagtens kan være et resultat af Erdogans og Tyrkiets opførsel)!
  Jeg kan ikke sige andet end at hvis f.eks. Rusland invaderede Tyrkiet (højst hypotetisk men bare for eksemplets skyld), så ville min reaktion være at vi ikke skulle starte en krig over det. Det er vi tvunget til lige nu.
  Tyrkiet i NATO er en kæmpe risiko og landets værdier står i skarp kontrast til Vesteuropa- for nu at sige det mildt..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.