Har vi politiske domstole i Danmark?

Rasmus Paludan fra Stram Kurs har tidligere modtaget en dom ved Københavns Byret. Her ses en dommerfuldmægtig – Nina Palesa Bonde – fra Københavns Byret, der udtrykker politisk modstand mod Paludan. Kan højreorienterede forventer en fair behandling i det danske retssystem?

Nina Palesa fremturer mod Rasmus Paludan på Facebook.

Se også Rasmus Paludan och Stram Kurs kända i hela världen och påverkar Nato samt världspolitiken

Læs også Når kunsten terroriseres 

1 Kommentar på "Har vi politiske domstole i Danmark?"

  1. Samfundets repræsentanter forstår ikke og kommer heller ikke til at forstå at DE er ekstremisterne, før sammenbruddet nærmer sig, for selv under de forhold, vi har nu, med massiv befolkningsudskiftning, så nægter de at forstå og anerkende at det er det, der sker og at Danmark naturligvis vil blive muslimsk hvis vi fortsætter med at masseimportere muslimer til landet- det er ligesom (med fare for at fornærme burhønsenes intelligens), logik for burhøns.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Et supervåben – Frihedens Stemme

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.