Vil Socialdemokratiet gøre ‘store bededag’ muslimsk?

I 2008 foreslog Socialdemokratiet at gøre store bededag til en muslimsk helligdag. Spørgsmålet er nu, om Socialdemokratiets islamiske plan er ved at blive udført for øjnene af den danske befolkning?

Berlingske skrev i 2008 om Socialdemokratiets plan om at gøre store bededag til en muslimsk helligdag:

“Socialdemokratisk kirkeordfører foreslår at store bededag og den muslimske eid-fest, der afslutter ramadanen, slås sammen til fælles helligdag.

De fleste medlemmer af folkekirken bruger alligevel ikke store bededag til andet end at holde fri og gå i haven og måske spise en enkelt varm hvede. Så hvorfor ikke flytte den særlige danske helligdag, så den passer sammen med datoen for den muslimske afslutning på ramadan-måneden, den såkaldte eid-fest, siger Socialdemokraternes kirkeordfører Karen Kirk til Kristeligt Dagblad.”

(Illustration: “På Københavns Vold aftenen før Store Bededag”, maleri af Andreas Herman Hunæus)


Se også Lyssna till rättegången i Borås tingsrätt där ung kvinna åtalas för olaga hot mot Rasmus Paludan

Læs også Uwe Max Jensen: Malerier til salg 

5 Kommentarer på "Vil Socialdemokratiet gøre ‘store bededag’ muslimsk?"

 1. Og de samme mennesker bliver ansvarlige for Danmarks officielle konvertering til islam om nogle få år, støttet af et kolossalt flertal af ungdommen og selvfølgelig de utallige islamofile mennesker her i landet. Ingen af disse mennesker kender noget særligt til hverken Verdens- eller Danmarkshistorien og ingen af dem kender konsekvenserne af deres handling før det er for sent.
  De mennesker er praktisk taget alle totale historie-analfabeter og har ingensomhelst logisk sans. De lever i en drømmeverden og har intet begreb om de forskellige religioners store forskellighed. For dem er alle religioner lige og specielt synes de om islam og muslimer, som jo også favoriseres alle andre steder i den såkaldte “vestlige” kulturkreds, selvom der i praksis ikke er nogensomhelst vestlige værdier tilbage i den kreds..

  • Ja, danskerne er dummere, end man tror.

   • Ja Uwe: Det gælder dog KUN flertallet.
    Godt vi ikke er iblandt dem. (Dusinmennesker som de hedder.)

    Det bliver ikke ad frivillighed de slæber OS ned i lortet.

   • Fordrukken Taber | 15. januar 2023 ved 09:21 |

    Jeg ved ikke om danskerne som sådan er dunme. Hvis det er tilfældet så beskylder jeg i høj grad årtiers ekstremistisk socialistisk indoktrinering, misinformation og fordummelse i uddannelsessystemet og totalitære politikere for den (mangel på) videnstilstand, den danske befolkning og de danske vælgere nu befinder sig i.
    Jeg vil uddybe dette synspunkt i et senere indlæg her på siden.

 2. Die dumme dänen – einfach !
  De fleste danskere lever i et bundløst vakuum, hvor rodløshed og komplet naivitet overfor det fremmede er mere end udtalt nogensinde med den nye SVM regering og dens afskaffelse af St. Bededag.
  Man kunne jo begynde at hjemsende mange af de fremmed fjendtlige der bor i DK – og vupti så kunne vi finansiere den danske velfærdsstat med en stor X-faktor.
  SVM skal hurtigst muligt afskaffes.
  Den såkaldte danske arj.markeds model er under fuldstændig afvikling med et leflen for bla. Islam.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.