Hallingparken: Tyrker med forbindelse til terrorsag kendt skyldig i drabet på Serdal Bas

Den tyrkiske kulturberigelse af Danmark er endeløs. Her et skuddrab, hvor både den ene gerningsmand og offeret er tyrkere.

Øverst gerningsmændene Kenny V. Jensen, 26, og Ali Yildirim, 21. Nederst det tyrkiske drabsoffer Serdal Bas.

B.T. skriver om drabet:

“To unge mænd er kendt skyldige i skuddrabet på den 22-årige Serdal Bas den 28. december 2021 ved Hallingparken i Brøndby Strand.

(…)

Serdal Bas blev den 28. december ramt af tre skud på klos hold, og de blev affyret af en 26-årig mand. Det ene skud var dræbende, idet det perforerede offerets hjerte og venstre lunge.

Inden skuddene blev affyret, løb den 26-årige og hans 21-årige ven efter Serdal Bas.”

Basil Hassan.Tyrkisk-kurdiske Ali Yildirim er gennem tidligere voldskriminalitet forbundet til en terrorsag fra Islamisk Stat. Ali Yildirim er forbundet til sagen, der i folkemunde går under navnet ‘Dronesagen’ og inkluderer Islamisk Stat-terroristen ‘Basil Hassan’, der forsøgte at snigmyrde islamkritikeren Lars Hedegaard.

26. oktober 2019 deltager Ali Yildirim og en gruppe kriminelle migranter i et voldeligt overfald og røveri ved Brøndby Strand Station. Samme nærområde, hvor skuddrabet på Serdal Bas finder sted i december 2021.

Ali Yildirim har følgeskab af mindst fire kriminelle venner, der har afghansk, irakisk og tyrkisk etnicitet, da en italiensk mand bliver opsøgt i S-toget i Københavnsområdet.

Indvandrergruppen truer og ydmyger offeret, der prøver at flygte fra de utilpassede MENAP-migranter, da toget ankommer til ghettoområdet Brøndby Strand.

Offeret bliver frarøvet sin jakke og telefon på en nærliggende parkeringsplads. Herefter starter et grufuldt voldsorgie, hvor den drabseftersøgte Ali Yildirim deltager.

Indvandrerne slår og sparker deres blødende offer. Der bruges blandt andet et såkaldt knojern som våben.

Det forslåede offer får frarøvet sit tøj på nær underbukserne. Voldsofferet får slået flere tænder ud, og ofret brækker næsen samt kæben. I retten beskrives de voldsomme mængder af blod i forbindelse med indvandrervolden.

Ali Yildirim bliver idømt 17 måneders fængsel i marts 2020. Anklagemyndigheden kræver ikke, at den tyrkiske voldsmand bliver udvist til hjemlandet Tyrkiet. Derfor formodes det, at Yildirim har erhvervet et dansk pas og statsborgerskab.

Det interessante i volds- og røverisagen fra Brøndby Strand i 2019 er en af Ali Yildirims medgerningsmænd – den i dag 23-årige Dede Olgun, der er tyrkisk statsborger.

Dede Olgun er lillebror til en dømt Islamisk Stat-terrorstøtte, og to af Dede Olguns søstre har tilsluttet sig samme terrorgruppe i Mellemøsten.

Der er en fæl dunst af islamisme og terror omkring Ali Yildirim. Det hele trækker tråde til den tyrkiske Olgun-klan, der i den grad er brændemærket med jihadisternes logo fra Islamisk Stat.

I september 2020 bliver Dede Olguns storebror – 33-årige Umut Olgun – idømt otte års fængsel i en omfattende sag om terrorstøtte til Islamisk Stat. Sagen kendes som ‘Dronesagen’.

Islamisk Stat-støtten Umut Olgun. Mere om Umut Olgun på Syrienblog.

Umut Olgun blev dømt i et sagskompleks, der også omfattede kurderen Coşkun İbrahim Şimşir samt palæstinenseren Fady Atef Mohammad. Mere på Syrienblog.

Den tyrkisk-kurdiske gerningsmand leverede sammen med to andre indvandrere dronedele og termisk udstyr til Islamisk Stat-terrorister, der halshugger og brænder deres ofre levende i Allahs navn.

Umut Olgun og medgerningsmændene har samarbejdet med blandt andet den palæstinensiske terrorist Mohammed Basil El-Cheikh Hassan, der er kendt under navnet ‘Basil Hassan’ og har fået tilnavnet ‘Dronekrigeren’.

Mohammed Basil El-Cheikh Hassan forsøgte i 2013 at likvidere journalisten og islamkritikeren Lars Hedegaard.

Umut og Dede Olguns søstre – Leyla Olgun og Hazal Olgun – rejste til hjemlandet Tyrkiet 26. maj 2016. Målet var at tilslutte sig Islamisk Stat-terroristerne i Syrien.

Islamisk Stat-terroristerne Leyla Olgun (født 1992) og Hazal Ballê Olgun (født 1997) til højre. Mere om de terrordømte søstre på Syrienblog.

Vedat Sariboga. Mere om terroristen Vedat Sariboga på Syrienblog.

De to muslimske terrorkvinder blev radikaliseret ved koranmøder hos Islamisk Trossamfund i Københavns Nordvestkvarter. En moské og koranskole, der også fostrede Islamisk Stat-terroristen Vedat Sariboga, der ligeledes har tyrkiske rødder.

Elever fra Avedøre Gymnasium har fortalt, hvordan de to tyrkiske terrorsøstre udtrykte et religiøst had mod ‘kuffar’ – vantro – der ikke underkaster sig koranens lovtekster.

Det er denne tyrkiske terrorklan, som 21-årige Ali Yildirim er forbundet til via et voldeligt røveri i efteråret 2019.

Lige nu er Ali Yildirim på flugt – eftersøgt for et skuddrab og likvideringen af en tyrkisk muslim.

Der er tale om et komplekst spindelvæv af forbindelser mellem kriminelle og terrordømte indvandrere.Se også Stine Bosses hængepatenergi: Kropsudskammer Ungarns premierminister

Læs også Chikanen af Rasmus Paludan og Stram Kurs trækker tråde til fodboldverdenen: Er islamkritikere velkomne hos FC Helsingør? 

2 Kommentarer på "Hallingparken: Tyrker med forbindelse til terrorsag kendt skyldig i drabet på Serdal Bas"

 1. Og nede i Tyrkiet og de andre muslimske lande sidder de og griner af de stupide danskere, der i årtier har lukket tusinder og atter tusinder af især tyrkere ind i Danmark, uden at disse på nogen måde har haft en gyldig årsag til at være her, andet end at øge den tyrkiske befolkningsandel her i landet og dermed den muslimske indflydelse.
  Og en eller anden dag i en ikke særlig fjern fremtid så går det jo nok for os som det gik grækerne og armenerne i Tyrkiet.. når der er tilstrækkeligt med muslimer i landet, så er der for det første ikke længere nogen rettigheder til det oprindelige danske folk, og for det andet er det nu os, der bliver den uønskede og “utilpassede” befolkningsgruppe, når islam overtager. Og så går det jo ellers som det plejer, og som det er gået hver eneste gang, når islam har overtaget et land; etnisk udrensning og intern fordrivelse, muligvis fulgt op af massemord på den oprindelige befolkning.
  Det ENESTE, der kan forhindre dette scenario, er øjeblikkelig remigration- i stort antal- af muslimer til deres oprindelige lande. Ellers vil demografien hurtigt klare resten af opgaven for islam og sørge for de “rettroende”s sejr over de “vantro”. Så enkel er situationen. Selv en abe kan vel forstå denne problematik. Men nok ikke en politiker. Eksemplarer af denne specielle menneskerace er nemlig faktaresistente og vil, selv når realiteterne skriger dem ind i ansigtet, stadig hårdnakket nægte at anerkende dem og hævde at befolkningsudskiftningen bare er en “højreekstrem konspirationsteori”..

  • Vi bliver jo bare så ‘kultur-berigede’ af disse osmanniske charlataner her i Danmark.
   Danskere rejser jo i stor stil til tyrkiske feriedestinationer – bare ikke lige jeg – og får jo smag for det osmanniske riges kulinariske – og – kulturelle eksotiske ‘rigdomme’.
   Prøv lige at konfronter en græker med de samme slags osmanniske kulturberigere.
   De har en helt anden historisk ‘smagsfornemmelse’ af dem, og har ikke bare en bismag, men nærmere ‘vomiting’fornemmelser.
   Alene at nævne ordet Tyrkiet for en grækere, så kan man godt forsvinde med det samme for ellers vanker der simpelthen regulær korporlig afstraffelse…
   Jeg fatter simpelthen ikke at venstrefløjen og kultur radigale konventio’n’alister de er så forhippede på disse osmanniske kulturberigere.
   Vi etniske danskere er jo ikke andet end ja, kuffar dvs. vantro, for dem.
   Europa er ved at ende som en kæmpemæssige affalds-container for alle disse ‘rettroende’ middelalderlige mørkemænd fra MENAPT-landene af.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.