Svensk kvinde tillod, at kriger fra Islamisk Stat voldtog hendes 12-årige datter

Poul Madsen skriver på Facebook om en bizar sag fra Sverige, hvor en etnisk svensk kvinde, der opholdt sig i Islamisk Stats kalifat, er blevet dømt for medvirken til voldtægt af sin 12-årige datter, som hun havde taget med til Syrien:

“Camilla Olofsson og Abdirahman Shukri Mohamed brugte deres kontanthjælp fra deres Swedbank-konti til at finansiere terror- og voldtægtsaktiviteterne.

Islamisk Stat-kvinden Camilla Olofsson, 56 år, blev i dag idømt fængsel for menneskesmugling og medvirken til en lang række alvorlige voldtægter af sit eget barn.

En somalisk Islamisk Stat-kriger, som hun giftede sin 12-årige datter bort med, er dømt for at have udført børnevoldtægterne.
Camilla Olofsson transporterede sine døtre til Syrien under de igangværende Islamisk Stat-kampe i landet.

Ifølge byretten var hendes formål at bidrage til at etablere og leve i en islamisk stat organiseret under en streng salafistisk fortolkning af islam, styret af Islamisk Stat.

For Camilla Olofssons mindreårige døtre betød det, at de ville gifte sig og stifte familie, og ifølge dommen i Solna byret har hendes formål derfor været at udnytte sine døtre til seksuelle formål.

Den anden dømtes navn er Abdirahman Shukri Mohamed. Han er en 29-årig somalier.

I 2013 rejste han til Syrien sammen med Camilla Olofsson for at tilslutte sig Islamisk Stat. Her skulle han giftes med Camilla Olofssons dengang 12-årige datter.

I hele denne periode har både Abdirahman Mohamed og Camilla Olofsson haft konti i Swedbank, hvor de modtog forskellige tilskud fra svenske myndigheder.

Camilla Olofsson brugte også sin søns Swedbank-konto. Disse penge og konti er blevet brugt til at finansiere terror og voldtægter. 

Camilla Olofsson blev idømt seks år og ti måneders fængsel. Abdirahman Shukri Mohamed fik otte år og ti måneders fængsel. Camilla Olofsson skal betale erstatning til begge sine døtre, og Shukri Mohamed skal betale erstatning til en af døtrene.”

Poul Madsens Facebookopslag.

Se også 2023 ser desværre ud til at blive et godt år for Dan Rachlin 😢⚰️ 

3 Kommentarer på "Svensk kvinde tillod, at kriger fra Islamisk Stat voldtog hendes 12-årige datter"

  1. Er de to ikke blevet pløkket endnu.
    Jeg kan mærke varmen i nakken. !

  2. hun ligner da lort, ingen etniske svenske mænd ville ha hende, og det er da helt forståeligt med det udseende.

  3. Aber er ikke kræsne.
    ☻☻ ☻ ☻

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.