Er der en sammenhæng? Rasmus Paludan besøger Växjö, samtidig bryder en kirke i byen i brand.

I går klokken 12 besøgte Rasmus Paludan og Stram Kurs Sverige Araby i Växjö. Samtidig brød en kirke i Växjö i brand. Kirken står ikke til at redde. Kirken får derfor lov at brænde ned til grunden. Der findes p.t. ingen naturlig forklaring på, hvordan kirkebranden i Sjösås nya kyrka i Viås i Växjö er opstået.

På Twitter spekuleres der i, hvorvidt der kan være en sammenhæng mellem Rasmus Paludans besøg i Växjö og kirkebranden i Växjö.

Læs mere om kirkebranden i Växjö i Aftonbladet (artikel ved journalist Oskar Forsberg og journalist Matilda Aprea Malmqvist). 

Se også Rasmus Paludan överklagar Förvaltningsrättens dom till Kammarrätten

Læs også Mette Frederiksen: Er du uenig, er du fascist

Læs desuden Var Omar El-Hussein terrorist – og kender vi hans motiver? 

4 Kommentarer på "Er der en sammenhæng? Rasmus Paludan besøger Växjö, samtidig bryder en kirke i byen i brand."

 1. Og gæt hvem der vil få skylden fra den snakkende samfundselite, hvis branden viser sig at være påsat?
  Men okay, mon ikke de laver en “Notre Dame” og påstår at den ikke er påsat?

  • Jeg er ret sikker på, at svensk politi først når frem til en konklusion angående branden efter det svenske valg 11. september …

   • Fordrukken Taber | 4. september 2022 ved 11:55 |

    Uwe; jeg tror ret sikkert at de svenske myndigheder lynhurtigt og uden overhovedet at undersøge sagen, så hurtigt som muligt vil sørge for at konkludere at branden IKKE er påsat, ligesom de franske myndigheder også lynhurtigt fik fejet alle spekulationer væk om Notre Dame, selvom det eneste, der faktisk skulle til for at sætte Notre Dame i flammer, ville være en stilladsarbejder, der “kom til” at tabe en cigaret…
    Og i disse tider, hvor korruptionen lever i bedste velgående, hvor islamofile socialister sidder overalt i retssystemet og i politiet og enhver form for fair play indenfor justits er afskaffet, så kan det svenske politi faktisk bare forfalske årsagen til branden. De kan fjerne eller destruere beviser, som de har lyst til, for at beskytte muslimerne fra at blive afsløret.
    Det tror jeg er særdeles sandsynligt.
    Der sker efterhånden for mange underlige ting i vore samfund til at det kan være tilfældigt. Jeg har det faktisk lidt på samme måde med de store brande i Vanløse tidligere på året.

 2. kill'em all before they kill you | 4. september 2022 ved 18:32 |

  uha, hvis det havde været moskeen i Växjö der blev sat i brand🔥så ville hele den muslimske verden gå amok med fordømmelse plus deres håndlangere (globalisterne)

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.