Josephine Dahl troede, at hun havde set Rasmus Paludans dobbeltgænger

Det har længe været en offentlig hemmelighed, at Rasmus Paludan skulle begynde på teologistudiet på Københavns Universitet, og det har ydermere været beskrevet i en artikel i Ekstra Bladet. Men ikke desto mindre en nyhed som Twitterbrugeren Josephine Dahl var gået glip af. Hun skriver:

“Undrede mig over, at jeg så Paludans dobbeltgænger blandt tutorer og nye studerende på KUA (Københavns Universitet Amager, red.) forleden. Nu giver det pludselig mening.”


Josephine Dahl er i øjeblikket i virksomhedspraktik hos Techmediet Radar.

Se også Döms för hot som fångades på film under Rasmus Paludans Koranbränning

Læs også Negerkonge besøger Det Kongelige Danske Kunstakademi 

3 Kommentarer på "Josephine Dahl troede, at hun havde set Rasmus Paludans dobbeltgænger"

 1. En fjortenårig dreng fik kniv for maven og knytnæveslag i ansigtet – blev truet til at udlevere sin mobil i indvandrertæt kvarter
  Krimiseptember 3, 2022

  Redaktionen
  En 14-årig dreng blev torsdag eftermiddag udsat for vold og trusler i den indvandrertætte bebyggelse Rådmandshaven i Næstved.

  Her var han sammen med en bekendt, da de blev kontaktet af tre personer, skriver Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi i sin døgnrapport

  Møgdyrene skal fjernes fra Danmark.

 2. To attenårige og en på seksten år
  På baggrund af vidneforklaringer fandt politiet frem til tre unge mænd umiddelbart efter.
  Det var to 18-årige mænd og en 16-årig fyr fra lokalområdet, som anholdt og sigtet for både vold og trusler.
  Politiet oplyser ikke noget om deres etnicitet, men fremgangsmåden er velkendt.
  De anholdte er blevet afhørt på politistationen i Næstved, og det forventes, at de to 18-årige fremstilles i grundlovsforhør senere fredag.

 3. Jeg er frisk på højmesse med Rasmus når han er færdiguddannet⛪️⛪️
  Måske skulle man danne en fond, der kunne financiere et køb af en af de store københavnske kirker? Sankt Andreas Kirke i det centrale København står praktisk taget fuldstændig uvirksom hen, selvom den er ejet af Domkirken. De mener åbenbart ikke den skal bruges til noget.
  Een ting er sikker: Der er i dén grad brug for ordentlige prædikanter, der kan sætte en ny retning med mere mission, mere kamp og mindre kærlighedsbaseret social kontrol og venden den anden kind til!
  En kirke med en grundlæggende helt anden retning end den selvdestruktive, vi er vidner til idag.
  Jeg tror at den eneste måde, man kan redde Folkekirken på, er ved at undergrave den nuværende organisations magtstruktur; den struktur, der mere og mere gør kirken til en vasal for de førende kredse i den offentlige sektor- en kendsgerning, der forhindrer kirken i at kunne vende tilbage til traditionelle kristne værdier.
  Vi er nødt til at have private kirker, så vi kan slippe for statens klamme politiske kontrol og de mange præster med mere og mere venstreekstremistiske og antikristne budskaber, der rent faktisk prædikes fra de danske prædikestole rundt omkring i kirkerne mange steder i dagens Danmark..
  Det bliver dyrt. Men mon ikke det betaler sig?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.