Muslimsk fængselsbetjent hylder Allah

Libanesiske Mohammad Freijeh skal fremover bevogte indsatte i danske fængsler. Et medlem af den berygtede palæstinensiske Freijeh-klan skød nytårsaftensdag 2008 to israelere / jøder i Rosengårdcentret i Odense.

Mohammad Freijeh skriver på sin Linkedinprofil:

“Efter flere års arbejde med relationer i Vollsmose Sekretariatet, søger jeg nu flere udfordringer, som kan bidrage til min udvikling på området. Min kerneopgave i dag drejer sig om fritids- og studiejobsrådgivning for målgruppen 13 år og opad. Arbejdet med de unge er noget, jeg gør både privat som kontaktperson for Odense Kommune og i mit professionelle virke som boligsocial medarbejder.

Jeg har i en del år arbejdet med unge og voksne. Jeg har opnået en bred erfaring inden for relationsarbejde/mentoropgaver, som jeg kan bruge i min dagligdag samt i en eventuel kommende stilling. Jeg har erfaring som håndværker selvstændig og som boligsocial medarbejder, kontaktperson med mere.

Jeg søger nye udfordringer inden for forskellige områder såsom jobkonsulent-boligsocial medarbejder, bosteder med udsatte borgere. Jeg er åben inden for branchen og er omstillingsparat.”

Se også Rasmus Paludan stöder Koranbränning i Halmstad och Falkenberg på polisforskare från Linköpings universitet

Læs også Johanne Schmidt-Nielsen og Red Barnet samler ind til barnebrude og import af Islamisk Stat familier 

Be the first to comment on "Muslimsk fængselsbetjent hylder Allah"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.