Venstre og Enhedslisten: Åbner døren for politisk vold

To folketingsmedlemmer fra Venstre og Enhedslisten har inviteret den volds- og islamglade journalist, Knud Meldgaard, ind i demokratiets højborg (fotoet er beskåret for ikke at overtræde eventuelle rettighedshaveres ophavsret, red.). Fascismen breder sig på Christiansborgs gange, mens MF’erne smiler.

Knud Meldgaard truer Rasmus Paludan fra Stram Kurs. Berlingske holder mikrofonen.

Øverste foto: Knud Meldgaard forsøger at sparke en brændende koran og tændvæske op i hovedet på Toke Lorenzen fra Danske Patrioter i forbindelse med Danske Patrioters demonstration ved Eigtveds Pakhus i København. Knud Meldgaard er politianmeldt for vold.


Se også Ukraine: Toge, hjælpecentre besat af ’sorte mænd’, “… skubber ukrainske mødre med børn ud af køen”

Be the first to comment on "Venstre og Enhedslisten: Åbner døren for politisk vold"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.