Mirakel i Danmark: Den sygemeldte ukrainske indvandrer Oleksandr Trofymenko kan pludselig kæmpe i krigen!

Den 40-årige ukrainske migrant, Oleksandr Trofymenko, har opholdt sig i Danmark siden 2007. Indvandreren er p.t. sygemeldt fra sit job i Danmark, men formår at rejse til hjemlandet Ukraine for at deltage i krigen.

Her sidder den sygemeldte østblok-migrant, Oleksandr Trofymenko, i den Tesla Model S – 90D (en sportsvogn til over en halv millioner kroner), der skal fragte ham til krigen i hjemlandet.

Nummerpladen på bilen er en dyr specialnummerplade med navnet “Platon”. Oleksandr Trofymenko har også navnet Platon tatoveret på halsen.

Det koster knap 10.000 danske kroner at få sådan en nummerplade hos myndighederne.

De to mænd i bilen er ukrainere og bærer – ifølge TV 2 Nyhederne – begge fornavnet “Oleksandr”.

Oleksandr Trofymenko har ifølge TV 2 arbejdet som fodermester på et landbrug ved Bjerringbro.

Se også Jyllands-Posten rapporterer fra den ukrainsk/polske grænse: Møder Ameer Hamza, 23-årig pakistaner

12 Kommentarer på "Mirakel i Danmark: Den sygemeldte ukrainske indvandrer Oleksandr Trofymenko kan pludselig kæmpe i krigen!"

 1. Der er ofte involveret store dyre mondæne luksusbiler når det drejer sig om migranter fra den del af verden, også fra Balkan og andre dele af Østeuropa af.
  En hel af dem der flygtede fra Balkan/Østeuropa krigene herop, kører hjem til deres respektive oprindelseslande på ferie i flere måneder om året. De er ofte på en eller anden off. forsørgelse, og bidrager med intet. De har åbenbart frit ‘lejde’, da kommunerne ikke griber ind overfor den slags unoder og socialt svindel. Det florerer i bedste velgående når man skal omgås landets love og regler og unddrage de fælles off. kasser.
  Patetisk uden lige !
  Jeg kalder det for regulære ‘sigøjner-metoder’.

  • Ja. Det burde standses. Men det danske system har åbenbart ingen interesse i at standse det. Og som du skriver – det er danskerne, der betaler.

   • nordiclux | 4. marts 2022 ved 23:32 |

    Ja, det virker som om at det offentlige ikke magter opgaven at kontrollere, følge op på, af misbrug af deres bevilligede midler der ender ude hos den enkelte borger: Og dette gælder i særdeleshed når det gælder herboende migranter af anden etnisk oprindelse. Noget helt andet er hvis det drejer som en etnisk dansker der på en eller anden måde er kommet over ‘stregen’ mht. en ikke berigtiget off. ydelse fordi så får piben pludselig en helt anden lyd !
    Det hele virker bare så ‘selektivt’ når det drejer sig om det offentliges indforståede forskelsbehandling af etniske -kontra- ikke etniske danskere
    Man ser det ofte at den reelle regningen ender ude hos alle os skatteborgere i sidste ende. Det er bla. også derfor at vi har et af verdens absolut højeste skattetryk i DK. Dette sammen med at vi poster mere end 30 mia. kr årligt ud på en totalt forrykt mislykket ‘integration’ af fuldstændigt uintegrerbare indvandrere fra specielt MENAPT landene.

 2. Selvfølgelig kan det da være nogen “knuder” imellem.
  Der er ikke hættemåger, Dominans-aber eller Stammekrigere der kommer fra Ukraine.
  Men her var der et enkelt “Lus” imellem.

 3. Jeg synes ikke, det fremgår af historien hvor længe han har været sygemeldt. Hvis han har været i Danmark i 15 år og har arbejdet i hele perioden og først fornylig fået en arbejdsskade, så kan det jo dreje sig om nogle få måneder- eller uger. Nogle ville nok ovenikøbet mene at han er temmelig heroisk, når han tager hjem og kæmper for Ukraine. Uanset hvad så tager han jo heller ikke ligefrem hjem på ferie, som et vis anden befolkningssegment har for vane, i deres “krigsramte” lande, hvilket vi jo har set utallige eksempler på. I det her tilfælde er Ukraine virkelig krigsramt og manden tager hjem og kæmper- det synes jeg ærligt talt afkræver en del respekt, for hvis hans arbejdsskade på nogen måde hæmmmer hans bevægelsesfrihed, så risikerer han meget nemt at blive et nummer i offer-statistikken derovre..
  Det lyder ærligt talt på mig som at manden er en meget fædrelandskærlig person, der uanset egen svækkede tilstand VIL hjem og kæmpe. Og det virker som en dårlig beslutning, men det kan selvfølgelig være han er ved at være kommet sig over sin arbejdsskade. Det skal jeg ikke kunne vurdere.

  • Enig. Det kan være en fin fyr. Men udlændinge skal ikke udnytte danske regler og lade danskerne betale for deres beslutninger uagtet, hvor opbyggelige disse beslutninger kan synes.

   • Fordrukken Taber | 4. marts 2022 ved 09:53 |

    Det er så en større debat, som jeg ikke har lyst til at deltage i, for heller ikke her er jeg nødvendigvis enig. Det er også en stor del af grunden til jeg ikke er medlem af et dansk politisk parti.

   • Uwe Max Jensen | 5. marts 2022 ved 11:39 |

    Fordrukken taber skriver:

    “Det er så en større debat, som jeg ikke har lyst til at deltage i, for heller ikke her er jeg nødvendigvis enig. Det er også en stor del af grunden til jeg ikke er medlem af et dansk politisk parti.”

    Det siger vel sig selv, at man ikke skal have sygedagpenge i Danmark, hvis man deltager i en krig i udlandet?

    Det må vel være Ukraine, der finansierer den pågældendes krigsdeltagelse?

 4. Helt generelt: Uanset hvor man kommer fra i verden, så er det ofte sådan at så snart en indvandrer finder ud af hvor let og ubesværligt det i realiteten er at finde smuthuller og på anden måde undgå regler og sanktioner i dansk sociallovgivningen så bliver det bare udnyttet i meget stor skala i DK.
  Et eksempel: På det lokale JobCenter ruller der dagligt flere meget eksklusive mondæne biler ind, der repræsenter en værdi på X*100.000 kr. De indvandrere der ‘ejerskabsforhold’/kører dem bliver på ingen som helst måde set efter, kontrolleret, selvom de er på en eller anden off. forsørgelse. Tilligemed ‘slipper’ de for meget af det andre etniske danskere skal igennem i disse ræverøde kommunale JobCentre for at kunne erholde en eller anden off. ydelse. mange af indvandrerne bliver overladt til sig selv og kan forlyste sig løs på skatteborgernes midler.
  Patetisk !
  Det hører ingen steder hjemme i en retsstat som den danske – hvis vi i det hele taget har sådan en velfungerende retsstat mere i landet. Jeg begynder efterhånden at tvivle på dette.
  Jeg kan sige det idet jeg har nogle i min omgangskreds der har stort indgående kendskab til den slags fiflerier med off. midler de slet ikke er berettiget til.
  Nedlæg dog for guds skyld alle disse fuldstændigt dysfunktionelle JobCentre.
  Her er jeg så enig med NB, som hurtigst muligt gerne vil have dem nedlagt.
  Det offentlige forsømmer fuldstændigt sin kontrolinstanser og lader det op til de enkelte borgere at ‘stikke’ hinanden hvis der skal sættes ind overfor det omfattende snyd og svindel. Ingen ‘dyneløfteri’ fra det offentlige af hedder det sig så fint.
  Det er absolut ikke i småtings afd. der svindles for. De kunne vel være med til at finansiere en forsvarsoprustning i DK samt at give alle vores hårdt prøvede sygeplejersker mm en ordentlig anstændig løn.

 5. Uwe: Jeg svarer lidt sent, da jeg igår var inde i byen og leve op til mit brugernavn her på Frihedens Stemme 😆😆😆
  Jeg er generelt enig i princippet om at man ikke skal kunne opretholde sygedagpenge når man deltager i en krig i udlandet. Spørgsmålet er så om denne mand overhovedet får sygedagpenge mere efter forholdsvis kort tids sygdom? Det synes jeg ikke fremgår noget sted.
  Med andre ord så er min holdning til denne sag “Judgment reserved”.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.