Sikandar Siddique og raceaktivisterne er tavse: Sort mand dræber kvinde med over 40 knivstik!

Kan du huske demonstrationerne, da den kriminelle George Floyd døde? Det ser meget anderledes ud, når den sorte Assamad Nash knivdræber en halvnøgen 35-årig kvinde i hendes badekar.

Se også Frie Grønne Pantere: Er Sikandar Siddique fra Frie Grønne ved skabe en terrorgruppe?

1 Kommentar på "Sikandar Siddique og raceaktivisterne er tavse: Sort mand dræber kvinde med over 40 knivstik!"

  1. Og sådan er det, hver eneste gang en sort mand har begået et racerelateret mord- og det er forøvrigt sket en hel del gange i løbet af de senere år. Listen er for lang til at recitere her, men dette forbigås naturligvis med larmende tavshed i både massemedier og hos “ansvarlige” politikere samt hos indflydelsesrige og kendte mennesker. Deres stilhed signalerer den larmende accept, der omgærder racismen mod hvide mennesker. Det er helt legitimt og anses for at være en del af nutidens søgen efter “retfærdighed” og “kompensation for århundreders undertrykkelse af andre folkeslag”, som en woke person formentlig ville udtrykke det.
    Med andre ord så er racisme helt okay, når den er vendt imod hvide mennesker.
    Derfor støtter jeg heller ikke kampen mod racisme- under nogen omstændigheder. Så længe “kampen mod racisme” kun omfatter hvides racisme mod folk af anden hudfarve, så er “kampen” i virkeligheden en del af kampen mod hvide mennesker og er i virkeligheden racistisk i sig selv.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.