Iraner indrømmer: Jeg stak dansk partileder til mine journalistvenner

Den iranske indvandrer Aydin Soei – hvis far har begået mord i Danmark – fortæller, at han brugte sine venner i det danske journalistkorps – i det konkrete tilfælde journalist Kristian Corfixen og journalist Sandra Brovall fra Dagbladet Politiken – til at sprede nazirygter om LA’s partileder Alex Vanopslagh.

Sandra Brovall ses nederst til højre.

Aydin Soei er nu blevet idømt livsvarig karantæne af Toga Vinstue.

Aydin Soei udtaler sig om den palæstinensiske terrorist Omar El-Hussein. Perspektivering: Aydin Soei omtaler Omar El-Hussein ‘s angreb som soloangreb; i næste måned skal fire mænd for retten for medvirken til terror i forbindelse med angrebene 

(Foto: Den tyske komiker Jonny Buchardt)

Se også Polemik: Sociolog Aydin Soei krænket over nazi-sketch på bar, lektor mener ikke, det er ’så morsomt, som de tror’1 Kommentar på "Iraner indrømmer: Jeg stak dansk partileder til mine journalistvenner"

  1. Tror stadig ikke, vi har set enden på denne historie. Mainstreampressen har fanget den og står selvfølgelig solidt på iranerens og de krænkedes side.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.