Rasmus Paludan: Jeg kæmper for, at man ikke snyder danskere til at lade deres børn udsætte for farlige bivirkninger med ikke godkendte vacciner

Rasmus Paludan skriver på Facebook om Søren Brostrøm efter at have været til coronapressemøde:

“Søren Brostrøm lyver på nationalt tv! Brostrøm har ladet 1/3 voksenvaccine indsprøjte i 5-11-årige børn, og han udtaler den 29. december 2021 til mig: “Det er fuldstændigt den samme vaccine. Det er et spørgsmål om dosis!”

Det er imidlertid en usand påstand! Som linket i kommentarsporet viser, så er det korrekt, at en børnevaccine har 1/3 (10 mcg) af indholdsstofferne af en voksenvaccine (30 mcg), men injektionsvolumen er ikke blot 1/3 af voksenvaccine. Der er nemlig relativt mere væske i en børnevaccine, end der er i en voksenvaccine. Det er bl.a. grunden til, at CDC (det amerikanske seruminstitut) ikke har godkendt, at man indsprøjter 1/3 voksenvaccine i børn.

En voksenvaccine har en volumen på 0,3 ml, mens en børnevaccine har en volumen på 0,2 ml.

Hvis man blot udtager 1/3 af en voksenvaccine, så vil man således indsprøjte 0,1 ml vaccine i barnet, hvilket ikke er sundhedsfagligt forsvarligt og derfor hverken godkendt af CDC eller af Det Europæiske Lægemiddelagentur. Det er heller ikke godkendt af producenten Pfizer/BioNTech.

Når Brostrøm siger, at forskellen er, at man i Danmark har ekspertisen til at udtage 1/3 forsvarligt af en voksenvaccine, så er det et usandt svar, fordi ekspertise til at udtage 1/3 korrekt slet ikke har noget med sagen at gøre. Det handler tværtimod om, at der skal være relativt set mere væske i en børnevaccine, end der er i en voksenvaccine.

Jeg kæmper for, at man ikke snyder danskere til at lade deres børn udsætte for farlige bivirkninger med ikke godkendte vacciner. Hvad kæmper Søren Brostrøm for?”

Se også Video: Kvickly i Holbæk bortviser kunde uden mundbind

5 Kommentarer på "Rasmus Paludan: Jeg kæmper for, at man ikke snyder danskere til at lade deres børn udsætte for farlige bivirkninger med ikke godkendte vacciner"

 1. Jeg ser efterånden ikke corona/covid-19 som andet end endnu et angreb på den personlige frihed; den danske coronajunta er jo efterhånden en flok af radikaliserede rabiate forbuds- og påbudstilhængere med stærke totalitære tendenser.
  Kig på covid-19-dødstallene i øjeblikket. De har ligget på ca 10-20 hver dag i måneden foreløbig. Med forbehold for “falske”(=oppustede) tal (det kan jeg sagtens forestille mig, da propagandaen efterhånden er så kraftig at det har taget fuldstændig overhånd og alle fakta andre end regeringens foretrukne censureres), så er dødstallet altså ikke højere end i en sæson med en forholdsvis slem influenza. Som jo på mystisk vis er forsvundet fra jordens overflade her i de seneste år..
  Der er INGENSOMHELST grund til ikke ØJEBLIKKELIGT OG TOTALT at fjerne covid-19s status som “samfundskritisk” sygdom øjeblikkeligt og alle de krav, der følger med det. Og så må retsvæsenet tage sig af sagerne bagefter- for alle de lovbrud, der er begået af de ansvarlige politikere skal ganske enkelt ikke have lov til at gå ustraffede!!
  Her er min forudsigelse:
  Hvis politikerne lykkes med at fastholde det her system, så kan alle mennesker her i landet godt vinke farvel til deres rettigheder- forevigt!

 2. Og mon ikke vi alle efterhånden kan være enige om at mundble og “coronapas” og alle de andre idiotiske foranstaltninger IKKE HAR HJULPET EN PIND PÅ EPIDEMIEN! Overhovedet ingenting!! Nu har vi ovenikøbet rigelig evidens til at kunne konstatere det, efter at have levet under det her fornyede tyranni i månedsvis.
  Jeg har faktisk den teori at især mundbind forværrer smitten- med alle mulige sygdomme, især respiratoriske og lungerelaterede (!) temmelig voldsomt. En international undersøgelse af brugte mundbind, benyttet af børn, viste at der var alle mulige vira og bakterier, nogle af dem endda temmelig voldsomme, i dem efter få timers brug- hvilket alle, der har en lille smule forstand tilbage på trods af flere års hjernevask og regeringspropaganda et eller andet sted sgu da måtte kunne sige sig selv!! Det er så himmelråbende idiotisk, det der foregår, at jeg ikke fatter hvor dum en befolkning kan være når de bliver ved med at tro på de radikaliserede vestlige politikere og deres ligeledes radikaliserede kinesiske og amerikanske venner..

  • totalitære tendenser. Netop
   Ønsker man ikke vaccine er man Hr modsat, og deraf familiesplittelse.
   Jeg gider ikke det der Kineserfix, så familien kan da bare klø på.
   Mette bogstrø og hele balladen vil så gerne have vi alle bliver Nakomaner. Så der kommer Nok en fjerde Fix. og derefter Husk Mundble.

 3. mcg
  Hvad betyder det.
  er det Microgram så skrives det således: µ = “Alt-tasten samtidig med 230”
  Ascii værdien 230 = µ
  man skal kende tastaturet.!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.