Mand kørte Rasmus Paludan ned – nu har gerningsmanden Elund Nielsen fået en dom på 20 dages betinget fængsel

75-årige Elund Nielsen er blevet idømt 20 dages betinget fængsel for at køre politikeren Rasmus Paludan fra Stram Kurs ned. Det har en domsmandsret i dag afgjort ved Retten i Viborg. Elund Nielsen modtog dommen.

Påkørslen fandt sted 17. september 2021 om eftermiddagen i Rødkærsbro i nærheden af Rasmus Paludans hus. Det var i krydset mellem Søndergade og Borgergade, at Rasmus Paludan kørt ned af Elund Nielsen. Det skete ved lav fart.

I første omgang var Elund Nielsen tiltalt for legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karaktér efter straffelovens § 245, der også er kendt som grov vold. Retten i Viborg mente ikke, at bilens betydning for episoden kunne retfærdiggøre en dom efter den paragraf. Elund Nielsen blev i stedet kendt skyldig i fareforvoldelse efter straffelovens § 252.

Elund Nielsen skal desuden betale sagens omkostninger.

“Det er fandeme fordi, jeg ikke kan lide ham (Rasmus Paludan, red.),” har Elund Nielsen forklaret om baggrunden for episoden.


Se også Berlingske: Banders våbenkapløb kan føre til svenske tilstande

3 Kommentarer på "Mand kørte Rasmus Paludan ned – nu har gerningsmanden Elund Nielsen fået en dom på 20 dages betinget fængsel"

  1. Jeg savner ord. Men et eller andet sted er der et specielt sted i helvede til de mennesker, der hader og hetzer/er voldelige overfor deres landsmænd, mens de ikke synes, de har et problem ved at støtte masseindvandringen af fjendtligt indstillede muslimer, der ønsker at ændre Danmark til et muslimsk land uden kristne.. og når der så er foregået nye terroristhandlinger eller arrestationer af terrorister, så er disse islamofile mennesker fuldstændigt uforstående og nærmest benægtende overfor begrebet islamisk terrorisme, i en grad så det tangerer psykisk sygdom..

  2. Venstreorienterede kan ikke døje højreorienterede. Så simpelt er det.

  3. Vi kan heller ikke lide Elund Nielsen, men vi er så cevilseret at vi ikke kører ham ned derfor.
    Venstreorienterede er rene idioter og blødninger, det viser Elund Nielsen´s handlinger i alt sin tydelighed.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.