Video: Kvickly i Holbæk bortviser kunde uden mundbind

Rasmus Paludan kommenterer på Facebook en video fra Kvickly i Holbæk:

“Det er trist, at Kvickly ikke kender reglerne. Man skal ikke fremvise dokumentation for at være undtaget fra mundbind. Man skal heller ikke gå med et fritaget badge. Det kan man selv vælge. Jeg synes også, at det er meget trist, at tilfældige kunder blander sig. Det er ikke deres opgave, og de har ingen myndighed til det.”


En kunde går til angreb på en kunde, der ikke har mundbind på.


Se også ‘Ukendte folk’ har sendt drabsvideo (DR): Søster: ‘Fem indvandrere har sendt drabs videoen af min søster (Louisa Vesterager Jespersen, red.)’

5 Kommentarer på "Video: Kvickly i Holbæk bortviser kunde uden mundbind"

 1. Tak til Rasmus for at tale for de undertrykte frihedsorienterede borgere!
  Er ikke overrasket over situationer som denne. Generelt set er folk nutildags simpelthen bare særdeles hadsk indstillede overfor personlig frihed og mere eller mindre coronanazistiske- og der er stikkere og radikaliserede vaccinetilhængere overalt. Befolkningen generelt set ønsker tilsyneladende også at holde fast ved mundbletvang og coronanazisme, fordi den er et glimrende middel til at komme af med tilhængere af medicinsk og personlig frihed og almindelige borgerrettigheder, hvilket jo også er en kæphest for de klamme repræsentanter for The Great Reset igennem World Economic Forum, som har planlagt en fantastisk fremtid for dem selv og en knap så fantastisk fremtid for os andre. Læs på deres hjemmeside og døm selv, jeg er ihvertfald stået af.
  Som fremtiden tegner lige nu, så kigger vi ind i et dystopisk mareridt og vi behøver ikke at kigge længere væk end til Holland, Tyskland, Frankrig og Østrig for at se eksempler på et rent totalitært styre, hvor befolkningen trampes under fode med tvangsvacciner, restriktioner, udendørs mundble-krav og meget andet, på trods af at det vist efterhånden er ret tydeligt for alle at hverken restriktioner eller vaccinationer overhovedet har nogen effekt på spredningen af den kinesiske kommunistparti-sygdom.. især i Danmark er smittetallene sjovt nok eksploderet efter mundblekrav, “coronapas” og meget andet blev genindført.
  Jeg har efterhånden ingen ord for min vrede over de danske (og andre vesteuropæiske og vestlige) politikeres opførsel overfor deres befolkninger. Jeg har desværre også en formodning om at der er lagt i kakkelovnen til os, der stadig tror på frihed og at vi kan komme i en situation, hvor politikerne voldsomt intensiverer forfølgelsen af anderledes tænkende og “uvaccinerede” medborgere, i en grad så vi ender i australske tilstande. I coronadiktaturet Australien har man jo taget skridtet fuldt ud nu og har oprettet lejre til de formastelige- jeg ville ikke undre mig overhovedet om det samme allerede er eller bliver tilfældet visse steder i Vesteuropa og USA- vi hører bare ikke om det, fordi dem, der står bag angrebet på frihedsrettighederne jo er de samme, der har gavn af den fortsatte frygtpropaganda.
  Jeg forudser desuden at smittetal vil blive ved med at blive promoveret og at de af covid-19 annoncerede dødstal ikke vil falde særlig meget over vinteren- for man inkluderer jo stadig alle mulige andre dødsårsager i statistikken, sålænge man har en upålidelig test, der har vist positivt udslag på en hospitalspatient indlagt for en eller flere andre tilstande. Og hvor meget kan man stole på de tests? Opfinderen af PCR-testen har jo selv sagt at den ikke påviser en bestemt virus, bare en inflammation. Så de daglige smittetal er bare rent narreværk. Alligevel kører det vanvittige vaccinationsmaskineri videre og medicinalfirmaerne tjener hundredevis af milliarder, samtidig med at de samme firmaer har fået immunitet fra retsforfølgelse! Sikke dog en fantastisk handel! Og de titusindevis af døde og de millioner, der er blevet skadet af vaccinerne- den glemmer vi bare. Svineri!
  Det skulle ikke undre mig, og især ikke med tanke på de suspekt høje smittetal i specielt Danmark, hvor propagandaministeriet- øh Sundhedsministeriet- har kørt nonstop vaccinepropaganda i over et år nu- om ikke det er vaccinerne, der frembringer mest sygdom og død i øjeblikket?! Noget kunne tyde på det, da smitten blandt de “vaccinerede” åbenbart er højere end hos de “uvaccinerede”. Og en international undersøgelse samt en i England har vist at der er højere dødelighed blandt de “vaccinerede” af alle årsager end blandt de “uvaccinerede”.
  Det hele er simpelthen en katastrofe. Der er dem, der mener at den er planlagt. Nu er jeg ikke typen, der sidder og forhåndsafviser sådan en påstand og især ikke nu, fordi der er så mange suspekte tendenser i den globale antifriheds-tendens at det kan pege på en vis form for komplot. Man kan ihvertfald konstatere at der en særdeles velkoordineret verdensomspændende indsats for at alle SKAL opgive deres frihedsrettigheder og at alle SKAL vaccineres- for enhver pris. Og helst med tvang. På trods af at al evidens peger i retning af at sygdommen ikke er specielt farlig for langt, langt de fleste raske mennesker samt at vaccinernes effekt er begrænsede og kortvarige og at de på længere sigt ikke har nogensomhelst gavn. Tværtimod. Med andre ord er massetvangsvaccination en rigtig, rigtig dårlig idé, for nu at sige det meget mildt.

 2. Og som jeg ser det, så er meget af denne hadske stemning mod dem, der ikke bare gør, som autoriteterne befaler, et resultat af den årtier lange dels venstreekstremistiske og dels fascistiske (med ivrig deltagelse af erhvervslivet!) indoktrineringskampagne imod frihedsorienterede mennesker. En kampagne, der har været en kæmpe succes. Frihedsorienterede anses idag for at være trusLEN mod demokratiet. Ikke rigtige fascister og slet ikke islam. I stedet har den årtier lange indoktrinering lært danskerne og mennesker i de andre vestlige “demokratier” at personlig frihed og mennesker, der tror på personlig frihed er uansvarlige, uvidende, egoistiske, hvide (og hvis de ikke er hvide, så udnævnes de til forrædere), priviligerede, racistiske, allesammen potentielt voldelige og farlige og har i det hele taget ektremt dårlige menneskelige egenskaber. En dæmonisering af dimensioner har været taget i brug- og den har været en kæmpemæssig succes. Næsten alle mennesker i Vesten er i dag i fuld masochistisk selvmordsstemning hvad angår den vestlige kulturarv, kristendom og alt, hvad der kan forbindes med (tidligere) vestlige værdier- inklusive de specielle vestlige værdier, der går på at alle mennesker, i forhold til det meste af resten af Verden, har ret vidtgående borger- og frihedsrettigheder. Men hvor disse værdier før i tiden rettede sig mod vestlige borgere, så bruges de idag imod de selvsamme mennesker, der har oprettet dem. Idag skal vestlige mennesker åbenbart af uransalige og ufravigelige grunde fratages deres rettigheder og de skal gives til alle mulige andre mennesker fra hele Verden- der samtidig får kommandoen over vestlige mennesker i deres egne lande efterhånden som befolkningsudskiftningen tager fart. Den befolkningsudskiftning, der sagtens kan tænkes at være et resultat af den vestlige verdens fri abort-politik samtidig med at befolkninger i andre samfund har vedtaget en striks “ingen abort”-politik.
  Jeg tror at meget af det, vi ser idag med de sindssyge og rabiate coronarestriktionsnazister (Til redaktionen: Beklager, jeg kan simpelthen ikke længere finde på et mildere udtryk!), der sidder i regeringer overalt i den vestlige verden, er et resultat af denne selvhadsstemning, der har været dominerende i mange, mange årtier og som nu kulminerer med de generationer, der af deres lærere og forbilleder har været oplært i denne selvdestruktionsdisciplin.
  Min dystopiske konklusion: Jeg tror, det her ender helt galt for mange mennesker. Vi er ved at nå et stadie, hvor statens altomfavnende bureaukrati og restriktionstrang efterhånden har overtaget alle menneskers liv, samtidig med at et stort flertal i befolkningen lever af eller i den offentlige sektor. Det er svært at se, hvordan det skal ende godt, hvis ikke engang befolkningen selv tror på deres egen evne til at leve i frihed.

 3. “Det er svært at se, hvordan det skal ende godt, hvis ikke engang befolkningen selv tror på deres egen evne til at leve i frihed.”

  En vigtig pointe. Folk synes at have opgivet “troen” på egen formåen og vil nu i stedet have den totale stat.

  • Helt enig, Uwe. Det er temmelig trist at være vidne til det nuværende samfunds biostatsdiktatur og menneskeretslige forfald.
   Igen et stort tak til Rasmus for at tage dette emne op både i offentligheden og overfor den håbløse Brostrøm. En mand, der efter min mening bare kører med, mens samfundet falder sammen i kontrolleret nedrivning..

 4. Er der nogen der ved hvad der er sket med Nazi-Niels og hans proselyt?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.