Afsløring: Danske myndigheder opererer med ‘muslimske plejefamilier’

Det er rystende læsning, når Det Radikale Venstres spidskandidat giver et indblik i den islamisme, som trives hos de danske socialmyndigheder.

Tyrkiske Elif Demir Gökce er De Radikales frontfigur i ghettokommunen Brøndby, der ligger på den københavnske vestegn. Hun er uddannet islamisk teolog, muslimsk gift og har to børn.

Den tyrkiske kommunalpolitiker fortæller, hvordan hun er blevet godkendt som “muslimsk plejefamilie” af de danske myndigheder.

Elif Gökce beretter, at medarbejdere hos Socialstyrelsen mener, at den tyrkiske sharia-plejefamilie vil få “masser af tilbud” i forhold til at huse anbragte muslimske børn. Ganske enkelt fordi de danske myndigheder mangler plejefamilier, hvor islam spiller en fundamental rolle.

Det emmer af racisme, når den tyrkiske politiker taler om “muslimske børn” og “etnisk danske børn” i sit Facebookopslag. Uhyggen breder sig, når sådanne termer bliver brugt omkring socialt udsatte børn.

Risikerer sårbare og tvangsfjernede børn i Danmark at blive anbragt hos tyrkiske familier, hvor dunsten af racisme og islam fortrænger al fornuft? Svaret er angiveligt ja.

Elif Demir Gökce fortæller, at hendes tyrkiske familie har været godkendt som plejefamilie siden 2017. I det tidsrum har den islamiske familie fået tilbudt fem plejebørn, der kunne ende i de islamiske rammer i Brøndby.

Den tyrkiske indvandrer mener, at der er tale om racisme og diskrimination, fordi ingen af de fem børn var muslimer.

“Der har ikke været ét eneste muslimsk barn, vi måtte få til pasning,” raser Elif Demir Gökce.

Elif Demir Gökce fandt selv et plejebarn hos en kurdisk familie, der skulle have et af deres muslimske børn anbragt. Det muslimske forældrepar var blevet anbefalet Elif Demir Gökce og hendes ægtemand som plejefamilie igennem kontakter i indvandrermiljøet.

Elif Demir Gökce er rasende over, at de danske myndigheder ikke lod det muslimske plejebarn bo i de korantro omgivelser i Brøndby.

Det er stærkt kritisabelt, hvis plejefamilier i Danmark selv finder frem til mulige plejebørn og vurderer dem ud fra deres religiøse og etniske ophav.

Skal etnisk danske plejefamilier afvise plejebørn på grund af hudfarve og religion? Alene spørgsmålet er forrykt.

Tilbage står, at de danske socialmyndigheder tilsyneladende opdeler godkendte plejefamilier efter islamisk tilhørsforhold eller ej.

Danskerne kan stemme på De Radikales tyrkiske spidskandidat ved det kommende kommunalvalg.

En shariaklædt politiker, der opdeler børn efter religion og etnicitet. 100 procent racisme.


Se også Enhedslisten-kandidat Hans Henrik Loberg Jensen om hærværk mod Nye Borgerlige: ‘Hvis man klæder sin bil sådan der ud, så ber man om det’

1 Kommentar på "Afsløring: Danske myndigheder opererer med ‘muslimske plejefamilier’"

  1. velkommen til islam, altså løgn og humbug i Muhammeds navn

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.