Islamist Khalid Ibrahim Alsubeihi vil have ‘renset ud’ i Socialdemokratiet: Anbefaler marokkaner

Palæstinenseren Khalid Ibrahim Alsubeihi vil have “renset ud” blandt Socialdemokratiets partisoldater.

Den politiske udrensning skal, ifølge Alsubeihi, effektueres ved, at vælgerne stemmer på regionsrådskandidaten Hiba Mohamed Belhaiba, der er født og opvokset i Marokko.

Hiba Belhaiba kalder Khalid Alsubeihi for ‘bro’ (bror, red.) på de sociale medier.

Det socialdemokratiske islamistspor er skræmmende.

Khalid Ibrahim Alsubeihi er født i Mellemøsten og opvokset i den jordanske by Irbid, der tidligere var kendt som Arabella.

Khalid Ibrahim Alsubeihi kom til Danmark i 1983, da han var 17 år. Han har siden slået sig ned i Københavns indvandrerområder og beriget danskerne med en storfamilie, der tæller seks børn.

60-årige Khalid Ibrahim Alsubeihi er kendt som en radikaliseret og kampsportsudøvende islamist, der er et toneagivende medlem af Det Islamiske Trossamfund, hvor en dømt Islamisk Stat-terrorist underviste i islam.

Khalid Ibrahim Alsubeihi har flere gange inviteret imamen Sheikh Khalid Yasin til København. Hadprædikanten har argumenteret for dødsstraf til homoseksuelle.

Khalid Ibrahim Alsubeihi stod også bag et kønsopdelt islamist-arrangement i flere Cinemaxx-biografer, hvor en hadprædikant fortalte, at det er værre at misse en islamisk bøn end at voldtage et barn.

Der har også lydt bekymrede stemmer i samfundsdebatten, når Khalid Ibrahim Alsubeihi frit og ubesværet har kunnet bevæge sig i borgerkrigshærgede områder i Syrien under den omfattende konflikt med Islamisk Stat.

“Jeg er også jihadist,” udtalte Khalid Ibrahim Alsubeihi til Politiken i 2014.

Khalid Ibrahim Alsubeihi deltog i en udendørs fredagsbøn hos islamistgruppen Hizb ut-Tahrir i foråret 2019. Hizb ut-Tahrir bakker op om væbnet islamisk jihad og ønsker at stene utro kvinder til døden.

Khalid Ibrahim Alsubeihis ‘bror’ – den socialdemokratiske politiker Hiba Mohamed Belhaiba – er ligesom sin palæstinensiske ven ikke født i Danmark.

Hiba Mohamed Belhaiba kommer til verden i Marokko i 1968, hvor han ernærer sig som turistguide.

I 1990 rejser Hiba Mohamed Belhaiba som 22-årig til Danmark i forbindelse med en ferieromance i Marokko, hvor han falder for den fire år yngre teenager, Pia, der er af dansk oprindelse.

De får tre børn, men er i dag skilt. Endnu en ung naiv dansk teenagepige har kulturberiget danskerne. Hiba Mohamed Belhaiba får sit danske pas i 1996.

I Danmark har Hiba Mohamed Belhaiba været politisk aktiv hos Venstre og Socialdemokratiet. Den nordafrikanske politiker italesætter ofte den såkaldte ‘racisme’ mod indvandrere.

Statsminister Mette Frederiksen huser mange indvandrerpolitikere med muslimsk baggrund i Socialdemokratiet.

Dette er blot ét eksempel på en bekymrende alliance mellem en palæstinensisk islamist og en marokkansk socialdemokrat.


Se også Hørt på Radio4: Man kan ikke ’sætte et tal’ på indvandring, andre kan ikke definere ‘behov for at flygte’

Be the first to comment on "Islamist Khalid Ibrahim Alsubeihi vil have ‘renset ud’ i Socialdemokratiet: Anbefaler marokkaner"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.