Anklager i valgkampen: Den radikale toppolitiker Rabih Azad-Ahmad har kontakter til muslimske terrorister

Der bliver fremsat voldsomme terrorbeskyldninger mod Det Radikale Venstres rådmand i Aarhus Kommune.

Muslimske Rabih Azad-Ahmad beskyldes for at have et kontaktnetværk i de mellemøstlige terrorbevægelser Hamas, PFLP og PLO.

Terrorgruppen Hamas er berygtet for sit islamistiske regime i Gaza-området, hvor man ved hjælp af raketter og selvmordsbomber prøver at udslette de jødiske beboere i Israel.

Beskyldningerne om terrorforbindelser mellem den radikale politiker og islamisk terror fremkommer fredag 5. november 2021 i licensmediet Radio Loud.

En iranskfødt radiovært interviewer den berygtede imam og skolelærer, Ahmed Akkari, der er kendt som en af hovedbagmændene bag Muhammedkrisen. Senere har Akkari efter eget udsagn vendt islamismen ryggen.

Ahmed Akkari bekender sig stadig til islam, og han er en stor kritiker af den islamkritiske højrefløj i Danmark.

Ahmed Akkari var en af bagmændene bag Muhammedkrisen. I dag er Ahmed Akkari angiveligt tilhænger af ytringsfrihed og religionskritik.

Ahmed Akkari fortæller, at han som daværende imam – sammen med andre fremtrædende islamister – støttede den radikale politiker Rabih Azad-Ahmad i forbindelse med danske valgkampe. Målet var at få en muslim repræsenteret i det politiske system i Danmark.

“Vi var med til at motivere folk (muslimer, red.) til at stemme på ham og Det Radikale Venstre,” indrømmer Ahmed Akkari.

Det islamistiske projekt lykkedes. Siden 2007 har Rabih Azad-Ahmad været medlem af Aarhus Byråd for Det Radikale Venstre.

Rabih Azad-Ahmad var i en treårig periode viceborgmester i Aarhus Kommune, og han har siden 2014 haft den magtfulde post som rådmand for kultur og borgerservice.

Ahmed Akkari beskriver den radikale rådmand som en “to-ansigtet hykler”, der på den ene side spiller ‘dansk demokrat’ og på den anden side har kontakter i palæstinensiske terrorbevægelser.

“Han (Rabih Azad-Ahmad, red.) har kontakter ind i Hamas-bevægelsen,” siger Ahmed Akkari og understreger:

“Han har kontakter i PLO og PLFP.”

Der er tale om blodige terrorgrupper, der alle kæmper for at udslette Israel. Terrorbevægelser, der står bag terror i både Mellemøsten og den vestlige verden.

Hamas-terroristerne har indført sharialov og dødsstraf mod homoseksuelle i Gaza-området.

I april 2019 medvirkede Rabih Azad-Ahmad i et støttearrangement for den palæstinensiske sag i Danmark. Rabih Azad-Ahmad delte scene med en muslim, der talte floromvundent om selvmordsbombebælter og blod.

45-årige Rabih Azad-Ahmad er født i Libanon. Han rejste til Danmark som 13-årig. Han kommer fra en islamisk storfamilie med en søskendeflok på syv.

Rabih Azad-Ahmads far rejste til Danmark som den første og banede vejen for de andre familiemedlemmer. Der var tale om en af de mange berygtede familiesammenføringer.

Senere har Rabih Azad-Ahmad fået politisk fodfæste hos De Radikale i Danmarks næststørste by.

Er de chokerende rygter sande, så er dansk kommunalpolitik forbundet med tråde til islamisk terror.


Se også DR-chef forsvarer den muslimske nyhedsjournalist Amal Guerdali: Hun har ytringsfrihed

6 Kommentarer på "Anklager i valgkampen: Den radikale toppolitiker Rabih Azad-Ahmad har kontakter til muslimske terrorister"

 1. alle muslimer er terrorister

 2. De “chokerende” rygter rammer mig ikke ligefrem som et chok. Jeg vil gætte på at en hel del af de særdeles mange muslimske valgkandidater til årets kommunal- og regionalvalg i Danmark støtter op om kampen mod Israel, enten mentalt eller fysisk. Og det samme gør deres mange danske vælgere. Realiteten er den at mine landsmænd generelt set kan ikke lide Israel og er særdeles forstående i forhold til muslimernes kamp for at gøre Israel til et muslimsk land. Det må man bare konstatere. Det er klamt men det er en realitet. Jeg har ovenikøbet talt med danske jøder, der også synes at Israel “behandler palæstinenserne dårligt” osv. Altsammen et resultat af årtiers løgnepropaganda fra både muslimsk og europæisk side. For Europa har i dén grad deltaget i dæmoniseringen af Israel. Men hvorfor skulle herboende jøder også adskille sig grundlæggende fra de fleste vesteuropæere, når det gælder en naiv og selvdestruktiv holdning til konflikten mellem Israel og de muslimske lande? De er loyale mod Europa og ønsker ikke at skabe en kløft mellem dem og de kristne (eller hvad vi nu skal kalde os selv efterhånden..) europæere, som de er flest. Meget forståeligt.
  Jeg så forøvrigt også en video med Folkepartiet JFK21s leder Mads Palsvig, hvor han går med i den antiisraelske demonstration til den israelske ambassade i foråret, hvor tusindsvis af muslimer vanen tro deltog. Det såkaldte “friheds”-elskende parti JFK21 er tilsyneladende gået i seng med de mange Israel-hadende muslimer i Danmark, i deres hadekampagne mod “zionisterne”- som ventet og beskrevet herfra i tidligere opslag, formentlig stærkt influeret af den “frihedselskende”- og voldsomt Israel-hadende Per Brændgaard og hans venner.

  • Nej. Det er ikke den store overraskelse. Men det er vigtigt vedholdende at dokumentere dette. Hvis vinden nogensinde vender, skal Det Radikale Venstre naturligvis stilles til ansvar for sin eventuelle terrorstøtte via Rabih Azad-Ahmad.

  • Israel har fordrevet palæstinensere i kølvandet på konflikter med de arabiske nabolande. Men der er ingen grund til at støtte palæstinenserne, så længe der findes palæstinensiske bosættere i Danmark. Når de palæstinensiske bosættere har opgivet deres bosættelser i Danmark, kan man muligvis se mere nuanceret på Israel-Palæstina-konflikten. Ikke før.

   • Fordrukken Taber | 15. november 2021 ved 12:24 |

    Jeg må indrømme at der ikke er nogen måde, hvorpå jeg kan komme til at se nogen “nuancer” i den “palæstinensiske” konflikt. Det er jo egentlig meget enkelt- der er en konstant magtkamp mellem islam og alle andre; islam vil have verdensherredømmet og alle andre forsvarer sig. Og lige nu i Mellemøsten mangler kun Israels fald for at islam kan erklære total sejr i et stort område, som nu også er begyndt at indbefatte dele af Europa, med brohoveder i samtlige vesteuropæiske lande. Det er den samme konflikt overalt.
    Israel har ikke “fordrevet palæstinenserne”. Der er slet ikke noget, der hedder palæstinensere. Det er bare et udtryk, som oprindelig blev opfundet af romerne for at håne jøderne og som blev overtaget af de muslimske lande efter at de havde tabt krigene til Israel og stod ydmyget tilbage, især efter 1967-krigen. Et udtryk, opfundet til lejligheden for at forbinde de mange muslimer verbalt med området, så de kunne lægge internt pres på FN for at omgøre deres nederlag i krigene, så i stedet for at man udvekslede fanger og at folk vendte tilbage til deres lande, så opfandt de muslimske lande den taktik, hvorved dem, der bekrigede Israel og havde tabt, blev tvunget til at forblive som “flygtninge” i de områder, de havde forsøgt at erobre. Og det fik de institutionaliseret gennem FN. En ny taktik, med andre ord, men stadig med det samme formål. Og en taktik, der nu benyttes overalt. Muslimerne er ikke blevet “fordrevet”. De er, ligesom osmannerne ved Wien i 1683, blevet slået tilbage i deres talrige og heldigvis mislykkede forsøg på at udrydde jøderne og indtage det Hellige Land.
    De “palæstinensiske” bosættere skal hjem til deres originale lande. Det er den eneste løsning på Israel/“Palæstina”-konflikten.
    Om det så medfører et Stor-Israel? Kan tænkes. For jeg kan sagtens forestille mig en yderligere strøm af både jøder og kristne bosætte sig i Israel, hvis de muslimske belejringstropper vender hjem til deres respektive originale hjemlande, selvom mange af dem er født i Israel pga FN-ordningen, som udelukkende tjener det formål at støtte en islamisk overtagelse af området ved hjælp af demografi-metoden, eller “barnevogns-metoden”, som Gaddafi kaldte den.

  • palæstinenserne er en flok forvildet arabere, har endda forvildet sig til Danmark og Europa

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.