Den islamofile DR-vært Steen Nørskov styrede dansk-arabisk debat

DR’s islamofile nyhedsvært, Steen Nørskov, er vært ved et dansk-arabisk arrangement om unge i muslimske lande. En af gæsterne er et tidligere folketingsmedlem fra SF.

Der var rigeligt med spørgsmål fra de muslimske unge. Flere var klædt efter sharialovens regler.


Se også Nima Zamani var journalist på et statsfinansieret medie, men var samtidig medierådgiver og partner i lobbyfirmaet Policy Group, der har som formål at skaffe sine klienter tid i medierne

2 Kommentarer på "Den islamofile DR-vært Steen Nørskov styrede dansk-arabisk debat"

  1. Når det er aldeles umuligt for mig at forstå, hvad der foregår inde i hovedet på mine egne landsmænd, der klamrer sig neurotisk til kampen for at fremme islams sag, hvordan havde de samme så tænkt sig, vi skulle skabe fælles grund og forståelse med et værdisæt, der ligger lysår fra vores eget?

    Man kan have en logisk uenighed om mangt og meget. Folk, der har arbejdet hårdt for at opbygge en formue stemmer efter at betale så lidt i skat som muligt. Folk der intet ejer, stemmer for at få del i samme økonomiske kage. Den slags er logisk og nem at forstå. Men vantro, der arbejder i døgndrift for en ideologi, der temmelig dokumenterbart ikke gavner, hverken rig eller fattig – dér er det, jeg mister troen på, at mennesket, som art, var en god opfindelse. Regnorm ville kunne gennemskue vanvidet.

  2. De røde for meget taletid her op til Kommunevalg.

    Lortesendere.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.