Uhyggelige billeder fra Danmark: Indvandrere går amok, truer og spytter, da Stram Kurs forsøger at samle underskrifter i VejleDet multikulturelle sammenrend, hvor en gruppe utilpassede unge indvandrere omringer en bil ved højlys dag, er foreviget 28. september 2021 på Banegårdspladsen i Vejle.

Dette er den hadske fremtid, der venter den oprindelige danske befolkning. Politikerne kigger væk.

*
Kontakt Rasmus Paludan hvis du vil give Stram Kurs i Region Syddanmark en underskrift. Du skal have bopæl i Region Syddanmark for at kunne give en underskrift.

Opdatering

Denne artikel er opdateret den 27. marts 2023 kl. 22.00. Der er sket disse ændringer: en konkret person, som verbalt overfaldt Rasmus Paludan og spyttede på hans bil er blevet fjernet fra samtlige fotografier i medfør af et påbud udstedt af Datatilsynet den 6. marts 2023 i sagen med j.nr. 2022-31-6726. Sagsbehandleren hedder Rasha Eleish. Frihedens Stemme anser påbuddet for ulovligt og vil derfor indbringe det for domstolene.
Se også Aurehøj Gymnasium: “Kjoler er for alle og på Aurehøj mødte vi i dag op i kjole for at gøre op med kønsnormerne”

5 Kommentarer på "Uhyggelige billeder fra Danmark: Indvandrere går amok, truer og spytter, da Stram Kurs forsøger at samle underskrifter i Vejle"

 1. KNEPPEAFFALD 🖕

 2. Det er bare SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅå øretæver indbydende.
  Hvis der er nogen der spytter på mig falder der brænde ned pr omgående.

 3. Jeg synes ikke, dem på billederne ser specielt uhyggelige ud, snarere som små harmløse “unge”, der synes det er sjovt at provokere de vantro danskere. Det uhyggelige ligger i tidens trend, der er dels stærkt venstreekstremistisk og dels fascistisk og som medvirker til yderligere totalitær islamisering af Vesten. Vi glider stille, roligt og kontrolleret ned i den totalitære kontrolstats klamme greb. Og samtidig med det så fortsætter den uophørlige masseimport fra EUs side af afrikanere og muslimer til Vesten. Og skaden ér sket. Personligt kan jeg overhovedet ikke se hvordan vi som land skal kunne vende udviklingen. Vi kan jo ikke engang enes om at sende bare nogle få af de værste muslimske forbrydere og islamiske prædikanter ud af landet. Tværtimod så mener hovedparten af danskerne fuldstændig seriøst at disse mennesker helt klart har mere ret til at være her end den typiske etniske dansker, som jo bare er “racist”. Vi er fuldstændig og aldeles opsat på at slutte os til flokken af europæiske nationer, der ønsker at begå nationalt selvmord.
  Jeg tror desværre at det kommer til at lykkes for “os”, eller rettere sagt vore landsmænd, for der er jo ingen her på siden, der har ønsket det her.. men vi er jo åbenlyst et forsvindende lille mindretal. Og spørgsmålet, man skal stille sig selv, er nok efterhånden hvor ens egen fremtid ligger og hvilke planer, det er muligt at lægge med de økonomiske midler, man har, og så handle ud fra det, for visse landes demografi, inklusive den danske, er nu så ændret at det er svært at se hvordan problemerne i den nærmeste fremtid skal kunne løses på en civiliseret måde her i Vesteuropa. Eller USA for den sags skyld, for med det venstreekstreme styre, de har nu, så ser det også sort ud derovre..

 4. Har disse billeder noget med Darwins evolutionsteori at gøre?

 5. Somali*ALI* viser danskerne ‘vejen’ ved at give dem fingeren og andet svinsk.
  Den totale kulturberigelse og store ‘gevinst’ for det danske samfund er han sammen med dem han omgiver sig med…De udviser ikke nogen civiliseret adfærd. Det er nok i mangel af god opdragelse og kulturelt betingede personlige habitus. Men kan man snart forvente andet med disse x-generations indvandrere efterhånden ?
  Danmarks IQ kvotient er for nedadgående – kunne det måske skyldes sådanne fremmede kulørte skabninger ?
  De skulle vestens redning rent demografisk idet vi som nationer ikke kan reproducere os selv tilstrækkeligt mere mener diverse forskere inden for forskellige områder.
  Jeg er absolut ikke enig !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.