Tysk valg: TV 2 Nyhederne skjuler islamkritisk parti for seerne

Søndag aften bliver det tyske forbundsdagsvalg dækket af TV 2 Nyhederne. Som altid forsøger journalisterne at nedtone islamkritikken.

I den nedre del af skærmen kan seerne følge med i valgprognoserne, der løbende fortæller om partiernes styrkeforhold, mens der tælles stemmer op.

Partiet AfD, der er repræsenteret ved en blå bjælke, er udeladt i TV 2 Nyhedernes grafik. Det er ikke tilfældigt.

AfD er forkortelsen for ‘Alternative für Deutschland’, der er et tysk nationalkonservativt og euroskeptisk parti. Det islam- og indvandrerkritiske parti har flere ligheder med danske partier som Nye Borgerlige, Stram Kurs og DF.

I den omtalte valgprognose fra Tyskland står Alternative für Deutschland til at få 10,3 procent af stemmerne. Alligevel er partiet censureret væk af TV 2.

TV 2 Nyhederne har derimod fundet plads til partiet ‘Die Linke’ (repræsenteret med en lilla bjælke, red.), der står til fem procent af stemmerne. Spærregrænsen er fem procent, så det er tvivlsomt om, Die Linke opnår valg.

Die Linke er et venstreekstremt parti med kommunistiske rødder i det tidligere østtyske diktatur, DDR.

TV 2 Nyhederne giver altså en tydelig fordel til et yderligtgående venstrefløjsparti, der står til langt færre stemmer end et islamkritisk parti.

Det er en lille detalje i det store billede, men det viser, hvordan statsmedierne opererer for at gennemtrumfe deres røde dagsorden.

Islamkritikken har svære kår, når medieeliten er så stærk en modstander.

*

Nu vil TV 2 sikkert erklære, at der var tale om en teknisk fejl. Men her er det samme ‘problem’ over en time senere i TV 2’s valgudsendelse. Alt peger på, at der var tale om en overlagt beslutning, da islamkritikerne fra AfD blev slettet fra tv-grafikken til fordel for gammelkommunisterne fra DDR.*

Se også Torben Haugaard om MeToo: ‘Vanviddet vil fortsætte. Stormen lægger sig ikke, blodtørsten og euforien bliver kun værre’

3 Kommentarer på "Tysk valg: TV 2 Nyhederne skjuler islamkritisk parti for seerne"

 1. Selvfølgelig. Og de kommende år vil man med garanti forsøge at få partiet forbudt, nøjagtig ligesom det fortsat kommer til at ske i Danmark.
  Islamkritik er jo ikke noget, “pæne” og “civiliserede” mennesker beskæftiger sig med. De “opfører sig ordentligt”. Undtagen selvfølgelig hvis nogen kritiserer islam..

 2. Godt set. Jeg bemærkede også, at AfDs success ikke blev nævnt med et eneste ord, selv om “højreekstreme” AfD såmænd blot har Mette Frederiksen som forbillede på udlændingeområdet…

 3. Valget i Tyskland blev totalt domineret igen af klimahysteriet og multi-kultiralisme.
  Die Grünen som jo må siges at være det klimafile parti om nogen fik et valgresultat som faktisk ikke afviger ret meget fra det som AfD fik.
  I det tidligere Østtyskland(DDR) fik AfD et godt valgresultat, og i flere områder vandt de.
  Her kan man vel konkludere ud fra historiens gang, at netop i den tidligere sovjet besatte del, hvor man har være under kommunismens totalitære åg ser man stadigvæk på en helt anden måde på frihedsbegrebet end i det tidligere Vesttyskland.
  Såfremt det nu tidligere DDR havde været en selvstændig republik/stat ville AfD måske været det parti der havde vundet valget og dermed regeringsmagten.
  Se evt: https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2021/in-diesen-wahlkreisen-afd-kandidaten-direktmandate/
  De danske statsfinansierede tv-kanaler og ditto tyske ser nærmest som sit fremmeste at accelerere befolkningsudskiftningen.
  Vi lever i en multi-kulti globaliseret verden hvor alle har ‘ret’ til at slå sig ned og leve overalt uanset hvad og hvilken baggrund man kommer med i sin baggage. Klimatruslen er ‘global wide’ og rammer jo os alle. Og i særdeleshed den tredje verden endnu mere. Befolkningsudskiftning og indre sikkerhed/tryghed det kan da ikke skyldes alle de fremmede etniske vi har fået ind over de seneste mange år. Nej fy skamme – det er jo en udskamning af alle de ‘stakkels’ migranter der er flygtet fra endnu mere elendighed.
  Det er intet mindre end det totale hykleri og berøringsangst overfor den massive masseindvandring der er blevet udstillet igennem den nu afsluttede valgkamp i Tyskland !
  Det har absolut ikke været nogen tilfældighed at den blå bjælke i valgprognoserne hos AfD var skjult i store dele af aftenen.
  Hvad endnu mere spøjst er at partiet Die Linke(yderste venstre fløj) de slet ikke bliver repræsenteret i forbundsdagen i den kommende valgperiode. De nåede simpelthen ikke op over spærregrænsen. De fik kun 4.9 %. Spærregrænsen er på 5. AfD fik over det dobbelte på 10.3 % – næsten det samme som Die Grünen som fik lige lidt over 14 %.
  Det siger jo bare alt om hvor vi er endt henne ad. Man interessere sig ikke for hvide etniske befolknings ve og vel og landendes indre sikkerhed. Det er slet ikke interessant for den sammen-og-indspiste journalist stand og alle dens meningsdannende medløbere.
  Skræmmende udvikling – intet mindre !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.