Forskel på folk

Hvis man er dissident, er der kun livstidsdomme. Ytrer jeg mig i et større forum, bliver jeg hyppigt bare afvist som ham med racismedommen i Højesteret 2003, så mine argumenter ænses ikke. En ven, der var formand for Danskernes Parti, er nok også dømt ude af politik på livstid pga. sin teenageflirt med nazismen. De sidste 2-3 år har danske medier og andre stræbt energisk efter at give Rasmus Paludan en lignende skæbne.

Det er derfor tankevækkende at se på elite-opfattelsen af en mainstreampolitiker, der rent faktisk begik pædofili og ikke bare deltog i overgiven teenagesnak på nettet. Venstres folketingsmedlem Flemming Oppfeldt havde sex med mindreårige drenge, han mødte på nettet, men han hævdede, at han ikke vidste, de var under 15, så han fik i 2005 en overraskende mild dom, fire måneders betinget fængsel. Som dommeren overbærende sagde: ”Oppfeldt burde jo lige have tænkt sig om, Og det må koste noget.”

Hans gamle parti tog ham dog hurtigt til nåde igen, skønt vælgerne var mere skeptiske. Han stillede op for Venstre i Furesø Kommune i både 2009, 2013 og 2017, uden at blive valgt, og blev i februar 2013 også medlem af bestyrelsen for Venstre i nævnte kommune. Og som det fremgår af billedet ovenfor (fra Instagram 18. aug. 2020), forblev han Lars Løkkes gode ven. Folketingskollegerne ytrede selvfølgelig ”chok” og lignende, da sagen mod Oppfeldt blev offentlig, men den slags stikker altså ikke dybt, når man i øvrigt er på linje. Derfor bør patrioter af den rette støbning da også bare trække på skuldrene over postyret omkring Paludans angivelige, men i hvert fald markant langt mindre brøde, som medierne nu forsøger at gøre til noget værre end Paludans fjenders ødelæggelse af Danmarks folk og land.

2 Kommentarer på "Forskel på folk"

  1. Som nok den eneste landspolitiker bruger Paludan aften efter aften på af snakke med, og engagere, den danske ungdom. Efter min mening er hans sexsamtaler helt sobre i forhold til statsfinansierede TV-programmer som “Våde veninder”, der orienterer danskerne om muligheden for at sælge strapon-, urin- og fæcesclip.

    Men jo, for Ekstra Bladet er uskyldige samtaler mellem Paludan og unge mennesker selvfølgelig mere skandaløse, end at Danmark står overfor et nye 2015, der bidrager til at gøre Danmark endnu mindre dansk.

  2. Man kommer Kristendommens evigt gældende menneskekundskab i hu. Her når det gælder fænomenet splinter versus bjælker.

    Hvis man kun må omgås, “like” eller tale med mennesker uden pletter på tøjet, kan man jo ikke engang være i selskab med sig selv.

    Alle ville kunne fældes, hvis vores liv blev redt igennem med en tættekam. At de pågældende pinger, så kan fældes, blot med en afrokam, ja det ødelægger tydeligvis ikke deres nattesøvn. I det lys skal deres anklager betragtes og modtages med et skuldertræk.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.