Ekstra Bladets chefer: Så kriminelle er de!

Velkommen på forsiden til Ekstra Bladets tre seneste chefredaktører, Henrik Qvortrup, Poul Madsen og Hans Engell. De har ét tilfælles. De er bundkriminelle.

Den fængselsdømte IT-indbrudstyv Henrik Qvortrup havde knap smidt lænkerne, før han kunne synke ned i chefstolen på Ekstra Bladet.

57-årige Henrik Qvortrup er én i rækken af dybt kriminelle journalister, der har kontrolleret Ekstra Bladet de seneste årtier.

Tidligere chefredaktør Hans Engell er taget for livsfarlig spritkørsel med en tårnhøj promille. Der var et mirakel, at den berusede journalist ikke var skyld i tab af menneskeliv.

Journalisten Poul Madsen er dømt for at krænke to terrorofres privatliv. Chefredaktøren blev dømt i Københavns Byret. Han måtte efterfølgende betale erstatninger for langt over en halv million kroner.

Ekstra Bladets seneste mediebaron, Henrik Qvortrup, er dømt for massiv overvågning og indbrud i personfølsomme it-systemer. Det kostede en ubetinget fængselsstraf på et år og tre måneder. Dommen blev afsagt i Retten i Glostrup.

Den kriminelle chefredaktør skulle ydermere udføre 200 timers samfundstjeneste, hvor han arbejdede med migranter fra primært muslimske lande.

Ekstra Bladet har ydmyget stribevis af danskere i flere årtier. Men de sande kriminelle sidder i chefredaktørstolen.

Hvorfor ansætter Ekstra Bladet kriminelle journalister som chefer?

*

Kritiske journalister kan kontakte Ekstra Bladets chefredaktør her:

Henrik Qvortrup, digital indbrudstyv

Mobil: 2030 1313
E-mail: henrik.qvortrup@eb.dk

*

Se også Jakob Sheikh, journalist: Islam er ‘en opdigtet fjende’, vi skal acceptere ‘en vis grad af jihadistisk vold’

Be the first to comment on "Ekstra Bladets chefer: Så kriminelle er de!"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.