Bazarsladder: Iraner spreder falske Naser Khader-rygter på persisk

Efter den sexanklagede folketingspolitiker Naser Khader er vendt tilbage efter en lang sygemelding er de ikke-vestlige parallelsamfund eksploderet i rygter og injurier.

Her er det den iranske velfærdsmigrant, Ahmad Jalali Farahani, der spreder falske påstande om Khader på persisk.

Ahmad Farahani påstår, at Naser Khader har voldtaget fem kvinder og truet dem til tavshed.

Naser Khader er en tvivlsom personage, der er anklaget for flere seksuelle overgreb. Men Naser Khader er hverken anklaget eller dømt for fem voldtægter og tilhørende trusler om tavshed.

Det er åbenlyse løgne, der er 100 procent fabrikeret af den iranske indvandrer, Ahmad Jalali Farahani, der håber, at danskerne ikke opdager den persiske fake news.

Den aggressive strategi virker. De falske persiske påstande spredes efterfølgende på de sociale medier i Mellemøsten. Her videresendes de iranske løgne af personer, der ikke behersker hverken det danske eller engelske sprog.

Det hele bunder i, at Naser Khader i perioder har fremført kritik af de muslimske parallelsamfund. Derfor tilrettelægges en kampagne af løgne og såkaldt ‘bazarsladder’ fra utilpassede migranter, der har bosat sig i Danmark.

Ahmad Jalali Farahani er født i Iran og har arbejdet som journalist for et islamisk statsmedie i hjemlandet.

Da Ahmad Jalali Farahani er midt i 30’erne, rejser han til Tyrkiet med sin familie. Det lykkes senere Farahani at komme til velfærdsstaten Danmark, hvor skattepengene venter.

Ahmad Jalali Farahani og hans familie får blandt andet gratis uddannelse. Regningen sendes til danskerne. Den iranske indvandrer er aktiv i racismedebatten – ligesom mange andre utilfredse migranter fra Stormellemøsten og Afrika.

“Den racistiske mands opførelse mod denne familie er en af konsekvenserne af din og andres højreorienterede politik,” tordner Ahmad Jalali Farahani mod den danske statsminister.

Den iranske statsjournalist, Ahmad Jalali Farahani, flygtede til Danmark, men han bruger nu sit asylophold til at sprede falske rygter i Mellemøsten.

Hvornår går turen til Teheran?

*

Se også Weekendavisen (i min fortolkning): Velintegrerede muslimer gik amok over Paludans religionskritik…

2 Kommentarer på "Bazarsladder: Iraner spreder falske Naser Khader-rygter på persisk"

  1. Ahmad Jalali Farahani har formentlig en lang karriere hos en af massemedierne i vente med det talent, han udviser.. 🤔🤔

  2. Ahmad Jalali Farahani har ved flere optrædener uden nogen former for omsvøb i diverse medier ladet det danske folk forstå, at vi allerede er blevet et rendyrket multi kultiralistisk samfund med alt hvad dette indebærer. Altså bare den mindste antydning af utilfredshed med hans løgnagtige påstande, så er man allerede stemplet som en rendyrket racist.
    Hans udtalelser er landskadelige og direkte forræderiske ved at opildne mange herboende migranter til at tage afstand fra vestlige værdier, og at anklage os alle sammen som , når der bare er én der har ytret sig imod det mindste af alle de mishagsytringer han sidder og udbasunerer imod ham hans giftige forherligende i’SLAM’istiske ‘tunge’taler.
    Hva’ f. bilder han sig egentlig ind overfor det danske folk der i dyre domme har givet ham underhold og betalt hans families ophold og uddannelse osv.
    Hans udtalelser om f.eks. Naser Khader burde fører til en nedlæggelse af hans Twitter konto – intet mindre !
    Retur med denne i’SLAM’istiske FakeNews perle-perser til I(njuri)RAN

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.