Ræverøde Anne Linnet: Vil have muslimer fra Afghanistan til Danmark

Popsangerinden Anne Linnet melder sig i det venstreorienterede kor, der håber at få importeret endnu flere muslimer til Velfærdsdanmark.

Der drejer sig om en stor gruppe tolke, ambassademedarbejdere samt deres familiemedlemmer, der har arbejdet for den danske stat i Afghanistan.

Udenrigsminister Jeppe Kofod vurderer, at der i det konkrete tilfælde er tale om flere tusind indvandrere, der har stillet sig i asylkøen til Danmark.

Anne Linnet er kendt som en meget venstreorienteret kunstner, der selv undgår at komme i berøring med islamisk multikultur.

Den 68-årige sangerinde og hendes 38 år yngre hustru har blandt andet boet i de københavnske velhaverkvarterer på Holmen og i Nyhavn. Boligområder, der er kendt for skyhøje boligpriser og sine meget lave andele af beboere med indvandrerbaggrund.

På den måde kan den velhavende kulturelite – som Anne Linnet tilhører – pådutte den jævne del af befolkningen integrationsproblemerne fra de muslimske parallelsamfund.

Anne Linnets søn, Xander Linnet, er også berygtet for at sprede venstreekstreme holdninger.

Da hundredevis af muslimer i foråret 2019 kastede med sten, udøvede hærværk og stod bag ildspåsættelser på Nørrebro og i Storkøbenhavn, tog Anne Linnets søn de voldelige indvandrere i forsvar.

Xander Linnet, der går under der borgerlige navn Alexander Theo Linnet, krævede i stedet, at partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs blev fængslet, fordi de muslimske migranter gik amok i en voldsrus.

Kort tid inden var Rasmus Paludan blevet udsat for mordtrusler fra en irakisk statsborger, der placerede en sprængklar håndgranat på Blågårds Plads på Nørrebro.

På den måde gjordet Linnet-familien offeret til skurk, fordi det flugtede bedre med dens politiske holdninger.

Alexander Linnet ejer en mindre andel af sin mors indbringende virksomhed. En virksomhed, der administrerer Anne Linnets popsange og pladerettigheder.

*

Kritiske journalister kan kontakte Anne Linnet og hendes søn på:

Telefon: 3296 0305
E-mail: general@linnetsongs.dk

Eller Anne Linnet og sønnens manager, Henrik Ernst Seifert, på:

Telefon: 3344 4506
E-mail: seifert@pdh.dk

*

Læs mere om Anne Linnets venstreekstreme søn

*

Giv en vælgererklæring her

6 Kommentarer på "Ræverøde Anne Linnet: Vil have muslimer fra Afghanistan til Danmark"

 1. Anne Linnet, godt jeg aldrig har købt din lorte 💩 musik

 2. Hun ønsker vel flere end over 1000 nedlagte erobringer?

  MEN DET LYDER SÅ TÅBELIGT

  “Få så de tolke og deres familier hjem til DK”

  Mon ikke deres hjem er Afghanistan, og i næste ombæring islams Fredens Hus?

 3. Seneste: Overskrift på DR Tekst-TV idag: “400.000 på flugt i Afghanistan”..
  Snart vil der blive lagt voldsomt pres på regeringen for at “hjemtage” tusinder af afghanere med den begrundelse at hele situationen dernede er “vores” skyld..

 4. Op imod 3 millioner afghanere ventes imod Europa indenfor en overskuelige fremtid.
  Se her: https://denkorteavis.dk/2021/op-til-tre-millioner-afghanere-er-paa-vej-til-europa/
  Såfremt de så også vil blive lukket ind i Europa via politiske tiltag venter der så det helt store kollaps og sammenbrud. Den totale dystopi ser måske ud til at udfolde sig og blive til virkelighed i en nær fremtid.
  Jeg vil så selv overveje at emigrere hvis dette ,måtte gud forbyde det, skulle ske…

  • Ja, hvis det bliver en realitet, så er Vesteuropas sammenbrud rent faktisk lige rundt om hjørnet. Og vi har i forvejen en situation i Frankrig, som er helt og aldeles på vippen, hvor militæret har advaret Macron om tilstandene, men hvor han har svaret igen med udrensninger af patrioter samt forbud mod Génération Identitaire.
   Jeg behøver vist ikke skrive her, hvad jeg mener om Macron- jeg kan bare konstatere at jeg synes at manden simpelthen er farlig for franskmændenes liv og sikkerhed. Og jeg tror ærligt talt at store dele af den franske hær synes det samme. Spørgsmålet er bare HVOR stor en del af hæren der synes det samme og om de har tænkt sig at gøre noget ved det før han udrenser dem og erstatter dem med venstreekstremister, islamofile og muslimer, for det her er sidste udkald, hvis udviklingen skal vendes. Hvis Macron lykkes med sine udrensninger og med at fastholde magten via dekreter og coronarestriktioner (hvor han er blandt de mest diktatoriske), så kan Le Pen godt glemme alt om at vinde valget næste år- og så er det slut.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.