Den svenske billedkunstner og Muhammedtegner Lars Vilks udstiller på Gösta Werner museet i Simrishamn og Ujazdowski Castle Centre for Contemporary Art i Warszawa

Den seneste tid har vi mest hørt fra den svenske billedkunstner og Muhammedtegner Lars Vilks, når han har klaget over, at Säpo – den svenske pendant til PET – ikke har villet lade Vilks bo sammen med sin kæreste af sikkerhedsmæssige årsager. Nu handler det imidlertid om kunst igen. Lars Vilks er aktuel som en del af en udstilling på Gösta Werner museet i Simrishamn i Sverige (se ovenstående foto og omtale på Lars Vilks’ blog).

I slutningen af august kan Lars Vilks opleves på udstillingen Political Art / Sztuka polityczna på Ujazdowski Castle Centre for Contemporary Art / Centrum Sztuki Współczesnej Zamek Ujazdowski i Warszawa i Polen. Hvad Lars Vilks udstiller i Polen vides ikke p.t. Men herunder kan du se nogle af de værker, som Lars Vilks’ danske kollega Uwe Max Jensen har med på udstillingen på Ujazdowski Castle Centre for Contemporary Art.

Uwe Max Jensen ‘s værker:

Blackfacemask
Grab them by the pussy riot
Homonazism
Parallelunivers

Deltagende kunstnere på udstillingen i Polen:

Oscar Olivares
Erik K. Christensen
Dan Park
Uwe Max Jensen
Agnieszka Kolek
Tasleem Mulhall
Firoozeh Bazrafkan
Séamus Moran
Jacek Adamas
Matthew E. Sun
Aleś Pushkin
Lars Vilks
Gongsan Kim
Krzysztof Jung
Waldemart Klyuzko
Wojciech Korkuć
Tam Hoi Ying
Thomas Knarvik
Miriam Elia
Nina Maria Kleivan
Öncü Hrant Gültekin
Mimsy
Emma Elliott
Kristian von Hornsleth
Farnoush Amini
Ignacy Czwartos
Marc Provisor
Jana Zimova

Mere om udstillingen Political Art her

Se også
Støt Uwe Max Jensen ‘s kommende kunstudstilling i Warszawa i Polen

Be the first to comment on "Den svenske billedkunstner og Muhammedtegner Lars Vilks udstiller på Gösta Werner museet i Simrishamn og Ujazdowski Castle Centre for Contemporary Art i Warszawa"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.