Coronatyrani: TV 2-vært forlanger, at danskerne skal coronatestes

TV 2’s kendte studievært Puk Elgård løftede pegefingeren og formanede befolkningen til at blive coronatestet inden EM-holdets semifinale mod England.

Det vides ikke, hvorfor den kvindelige studievært valgte at indgyde fornyet virusfrygt i danskerne.

Faktum er, at alle sårbare ældre – samt store dele af befolkningen – har modtaget deres coronavaccine. Dermed er det ikke relevant at blive coronatestet for langt hovedparten af disse personer.

Det er også slået fast, at en Covid-19-vaccination beskytter mod svær sygdom og hospitalsindlæggelse. Dette gælder også den ny ‘deltavariant’, der er opstået i Indien.

Det er derfor højst mærkværdigt, at en statsansat tv-vært pludselig vil have befolkningen til testcentrene – hvor store dele af de ansatte i øvrigt er indvandrere med ikke-vestlig baggrund.

Hvorfor prøver Puk Elgård at holde liv i coronafrygten hos borgerne?

Faktum er, at netop tv-værter, journalister og de store visuelle medier har profiteret af den omfattende coronakrise, hvor danskerne har søgt hen foran tv-skærmen, når samfundet gentagne gange er blevet lukket ned. Det har givet gode seertal og store mængder reklamepenge i kasseapparatet.

Man skulle næsten tro, at Puk Elgård er nervøs for, at coronakrisen er ved at ebbe ud?

1 Kommentar på "Coronatyrani: TV 2-vært forlanger, at danskerne skal coronatestes"

  1. I dagens dydsmønster-lydighedssamfund er det vigtigt at signalere lydighed og underdanighed. Det bud adlyder Elgård troskyldigt, som en sød lille pige. Ellers kan hun med rette frygte ikke at blive en godkendt del af fremtidens samfund. Og dermed en “ikke-person”. Og der er ikke meget, som kvinder frygter mere end ikke at være godkendt af omgivelserne og samfundet..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.