Skandale: Vicepolitiinspektør Bjarne Jønsson fra Nordsjællands Politi kalder Dansk Folkeparti for ‘tosser’

Det danske politikorps rammes nu af en rystende politisk skandale.

En erfaren betjent fra Nordsjællands Politi kalder Dansk Folkeparti for ‘DF-tosserne’, når han debatterer på de sociale medier.

Det er vicepolitiinspektør Bjarne Jønsson, der har været ansat i politikorpset siden 1978, der står bag det nedladende angreb på Dansk Folkeparti.

Der er tale om en ledelsespost i politiet, når en betjent har rang af vicepolitiinspektør. Som vicepolitiinspektør former man de yngre kollegaer, og en vicepolitiinspektør er et vigtigt bindeled mellem det taktiske og det strategiske niveau i politikredsen.

Det er stærkt kontroversielt, at en våbentrænet leder i dansk politi taler nedsættende om et politisk parti i Danmark. Alle vælgere – også Dansk Folkepartis vælgere – skal kunne føle sig sikre, når de beder politiet om hjælp.

I 2015 stemte over 740.000 danskere på Dansk Folkeparti ved folketingsvalget. Dansk Folkeparti blev dermed det største borgerlige parti i Danmark.

Politibetjenten Bjarne Jønsson er en stor fortaler for at bringe flere indvandrere til Danmark. Den venstreorienterede politileder har lavet flere nedladende opslag på de sociale medier, der rammer Dansk Folkepartis indvandrerkritiske linje.

Vicepolitiinspektør Bjarne Jønsson er en ivrig støtte af statsminister Mette Frederiksen og Socialdemokratiet. Betjenten omtaler Socialdemokratiet som ‘vi’, og Bjarne Jønsson festligholder arbejdernes internationale kampdag hos statsministerpartiet i Fælledparken i København.

Selvom Bjarne Jønsson omfavner indvandringen og de åbne grænser, så har han og konen bosat sig i et idyllisk og fredeligt sommerhusområde – kun få hundrede meter fra Nordsjællands nordligste punkt. Her bor betjent Bjarne Jønsson langt væk fra de omfattende integrationsproblemer, der tynger især de muslimske miljøer i Danmark.

Dansk politi har de senere år haft flere eksempler på stærkt venstreorienterede betjente i korpset. I 2018 omfavnede den kvindelige betjent ‘Charlotte’ en burkaklædt islamist i det centrale København. Pressefotos af det hovedrystende optrin gik verden rundt og blev brugt som religiøs propaganda af muslimer.

I foråret 2019 oplevede islamkritiske demonstranter den venstreorienterede ‘dialogbetjent’ Jeppe Nyboe Jensen fra Københavns Politi, der tyssede på borgere, der ‘forstyrrede’ en offentligt massebøn på Christiansborgs Slotsplads, der var iscenesat af islamistbevægelsen Hizb ut-Tahrir.

Senere truede Jeppe Nyboe Jensen en dansk familiefar med repressalier, fordi han deltog i en islamkritisk demonstration med sin søn. Politiforbundet kaldte denne opførsel at ‘drage omsorg’ for demonstrantens barn.

Nu kan den politiske ordensmagt fremvise en politileder, der kalder Dansk Folkeparti for ‘tosser’.

Alt tyder på, at dansk politi er en politisk organisation, hvor dele af korpset har en venstreorienteret agenda, når de går bevæbnet på arbejde.

Kan Dansk Folkepartis vælgere trygt kontakte politiet?

*

Kritiske journalister kan kontakte Nordsjællands Politi på:

E-mail: nsj-presse@politi.dk.

Telefon: 4133 1576

Uden for normal arbejdstid kan pressen bruge:
Telefon: 4926 6211 efterfulgt af 7017

*

Mere på Frihedens Stemme

1 Kommentar på "Skandale: Vicepolitiinspektør Bjarne Jønsson fra Nordsjællands Politi kalder Dansk Folkeparti for ‘tosser’"

  1. Vice politiinspektør Bjarne Jønsson, Vil altid huskes som Den store Venstre orienterede politiskid. En rigtig Mette Mink – Slikker.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.