Sikandar Siddiques frække højrehånd: Blottede sin penis for Rosa Lund

Danmarks førende islamistiske parti, Frie Grønne, er blevet ramt af en krænkelsessag, der involverer en frithængende penis, håndgemæng og blotteri på åben gade.

Det er partilederen Sikandar Siddiques spindoktor, Rune Langhoff, der ifølge flere vidner har blottet sig samt råbt et kvindenedsættende skældsord.

Flere af Enhedslistens kvindelige toppolitikere skulle, ifølge BT, være nogle af ofrene i den spegede sexsag hos Frie Grønne.

Torsdag aften, 17. juni 2021, deltager Frie Grønnes Rune Langhoff i en drukfest i forbindelse med det politiske folkemøde på Bornholm.

Rune Langhoff er angiveligt stærkt beruset, og han viser sine genitalier frem under et besøg på baren Hut Li Hut, der ligger i Allinge.

Enhedslistens Rosa Lund, der har en kriminel fortid, er en af de tilstedeværende, der ser Rune Langhoffs dinglende tissemand. Det fortæller mediet Frihedsbrevet.

“Vi er en større forsamling, der sidder ude foran baren, hvor han blotter sig igen foran flere journalister, politikere og partiledere,” siger journalisten Mathias Blædel, der ser den meget fulde Rune Langhoff forlade baren.

Rosa Lund har følgeskab af Enhedslistens partileder Mai Villadsen under det opsigtsvækkende blotteri, der udvikler sig til et voldeligt opgør.

“Han (Rune Langhoff, red.) er enormt beruset og sætter sig på en journalist, der skubber ham væk. Det udvikler sig til lidt klammeri mellem dem,” siger Mathias Blædel.

Rune Langhoff kommer i håndgemæng med en journalist fra Ekstra Bladet, som han kalder ‘luder’.

Sikandar Siddiques flamboyante højrehånd nøjes ikke med at råbe ‘luder’ efter Ekstra Blad-reporteren, der også må stå model til en tilsvining af sin journalistkarriere.

Frie Grønne har lanceret sig som et delvis islamisk og feministisk parti. Det er derfor ekstra problematisk, at en af partiets topfigurer bruger et nedværdigende udtryk som ‘luder’.

Frie Grønne har angiveligt et problematisk forhold til kvindekønnet. I foråret 2021 kaldte partiets homoseksuelle kommunikationschef, Bjarke Charlie, en kvinde for ‘fucking so’ på det sociale medie twitter.

Det pakistanske folketingsmedlem, Sikandar Siddique, var angiveligt ikke til stede på den bornholmske bar under blotteri-skandalen.

Tirsdag 22. juni 2021 rammer sexkrænkelserne mediernes overskrifter, og Sikandar Siddiques personlige rådgiver siger sit job op.

“Jeg kan bekræfte, at jeg har modtaget Runes (Langhoffs, red.) opsigelse. Derudover har jeg ingen kommentarer,” siger Laust Leth Gregersen, sekretariatschef hos Frie Grønne.

Ifølge sekretariatschefen blev han og Sikandar Siddique først opmærksom på sexkrænkelserne, da de læste om blotteriet og ‘luder-anklagerne’ i mediet Frihedsbrevet.

“Det, jeg kender til ham, er, at han (Rune Langhoff, red.) har været en dygtig, sød og rar medarbejder,” fortæller Laust Gregersen.

Frie Grønnes sekretariatschef understreger, at islamistpartiet ikke har nogen holdning til, om spindoktoren har råbt ‘luder’ og fremvist sine kønsdele til Enhedslistens Rosa Lund samt stribevis af andre.

Frie Grønnes politikere, heriblandt partilederen Sikandar Siddique, har derimod mange holdninger til deres politiske modstandere, som de ofte kalder for ‘racister’.

37-årige Rune Langhoff har tidligere arbejdet som pressechef og spindoktor for Uffe Elbæk i det flyveglade Alternativet. Langhoff og adskillige af Alternativets folketingsmedlemmer forlod partiet i foråret 2020 og stiftede senere det islamiske alternativ, Frie Grønne.

Sikandar Siddique, der har deltaget i Hizb ut-Tahrir-møder, har ikke oplyst, hvorvidt han mener, at Rune Langhoff bør straffes i henhold til sharialovens strenge paragraffer.

Det har ikke været muligt at fremskaffe fotos fra seancen på Bornholm. Indtil det lykkes, bringes dette arkivfoto.

*

Eventuelle spørgsmål om sexkrænkelserne hos Frie Grønne kan rettes til:

Bjarke Charlie, kommunikationschef

Telefon: 6162 3201

*

Mere om Frie Grønne på Frihedens Stemme

Giv Hard Line din vælgererklæring her

1 Kommentar på "Sikandar Siddiques frække højrehånd: Blottede sin penis for Rosa Lund"

  1. Ved at fjerne skindet, hvordan ville næsen så se ud, på det smukke ansigt. ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.