Afsløring: Muslimske Sikandar Siddique vælter sig i afklædte danske kvinder

Partilederen Sikandar Siddique fra Frie Grønne fører sig frem som en feminist, der kæmper kvindekampen. Men der er en mere sexistisk side af den pakistanske politiker, som offentligheden ikke har set meget til.

Sikandar Siddique følger en gruppe på de sociale medier, hvori man udstiller danske kvinder – ofte som nøgne og letpåklædte objekter.

Det drejer sig om Instagramsiden ‘Toppen af danske piger’.

På den velbesøgte profil reklamerer man også for såkaldt ‘sugardating’, der er en variant af prostitution, hvor ofte helt unge piger uden livserfaring afprøver grænser i prostitutionsmiljøet.

Det er denne internetside, hvor politikeren Sikandar Siddique trykker ‘følg’ sammen med over 60.000 andre internetbrugere.

Den fromme muslimske partileder bruger sin profil ‘sikandar_i_folketinget’, når han følger de mange nøgne og letpåklædte danske kvinder.

Der er tale om et Instagramfællesskab, hvor man i den grad kommer på kant med feministiske værdier og idealer.

På siden Toppen af danske piger hylder man ikke et bredt udvalg af kvindekroppe og udtryk. Der fremvises derimod en kvindestereotyp, der fokuserer på slanke modeller, der ofte har en frodig barm eller solbrun bagdel. Nogle af kvinderne er nøgne – andre iført minimalistisk lingeri elle badetøj.

Pakistanske Sikandar Siddique har netop stiftet partiet Frie Grønne, hvor han blandt andet slår et slag for de feministiske værdier. Og den muslimske politiker slår fast i Danmarks Radios underholdsningprogram Aftenshowet, at kvindesagen ligger hans hjerte nært:

“Som feminist og en, der kæmper kvindekampen …,” beskriver Sikandar Siddique sig selv på DR1 24. august 2020.

Men der er ikke meget feminisme at spore i Instagramgruppen ‘Toppen af danske piger’. Her udstilles kvindekroppen som et objekt uden fejlmargin eller klassisk naturlighed.

Her er ingen strækmærker, appelsinhud eller mild overvægt, der ellers kendtegner en helt almindelig og naturlig kvindekrop, som de er flest.

Det har længe været et problem, at især yngre kvinder føler sig presset i deres kropsforståelse, når en perfekt fremtoning er den dominerende faktor på de sociale medier.

Og når internetgruppen samtidig promoverer gråzoneprostitution, så forsvinder al feminisme som dug for solen.

Muslimske Sikandar Siddique, der blev far til sit første barn i marts, har valgt at afmelde sig den frække internetgruppe. Han er i dag ikke længere medlem af ‘Toppen af danske piger’.

Danmark har fået sin første muslimske partileder, og med denne ny samfundsstrømning følger et hykleri, der er udbredt i særligt islamiske miljøer.

Det er velkendt, at der i selv fundamentalistiske muslimske lande florerer alkoholforbrug, homoseksualitet, utroskab og andre skjulte vaner, der er på kant med sharialoven. Men udadtil fastholder man den fromme islamiske facade.

Sikandar Siddique understøtter denne tendens, når han med den ene hånd prædiker feminisme og kvinderespekt, mens han med den anden hånd understøtter et kvindefornedrende billede, hvor kvinder fastholdes som seksuelle objekter uden mangfoldighed.

Et internetmiljø, der ydermere promoverer, at mænd kan købe kvindekroppe og seksuelle ydelser.

Frie Grønnes partileder Sikandar Siddique har et stort forklaringsproblem.

Den muslimske feminist vælter sig i letpåklædte danske kvinder og støtter åbenlyst fællesskaber, hvor kvinder reduceres til sexobjekter.

*

Mere om Frie Grønne her

3 Kommentarer på "Afsløring: Muslimske Sikandar Siddique vælter sig i afklædte danske kvinder"

  1. klamme stodder

  2. Koranen er sexfikseret..

  3. Liderlige salafist!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.