Kulturberigelse: Mellemøstlige indvandrere efterlyses for væbnet gaderøveri

Indvandreres kyniske voldsparathed bliver udstillet gang på gang.

Politiet mener, at disse to mellemøstlige migranter har begået flere gaderøverier ved højlys dag 17. januar 2021. De to mørklødede teenagere opsøger tre drenge på Nørreport – Danmarks travleste togstation. De tre ofre bliver truet med en kniv og frarøvet et kontantbeløb.

En time senere gentager de to arabiskudseende røvere deres uhyrligheder. Denne gange foregår røverriet på den travle metrostation på Christianshavn. Her ligger Udenrigsministeriet og Christiania inden for få minutters gang.

De to indvandrere truer to drenge med kniv og røver dem på den travle station.

Gerningsmændene vurderes at være mellem 15 og 17 år. Knivrøverne har været på fri fod i næsten to måneder.

Danskerne er blevet kulturberiget igen, og de kan takke de naive folketingspolitikere for den vedvarende trussel mod befolkningen.

Se også Albansk blogger: Dansk voldsoffer fortjente tæsk

3 Kommentarer på "Kulturberigelse: Mellemøstlige indvandrere efterlyses for væbnet gaderøveri"

 1. Spørger man danskerne om hvilket danmark de ville have, “Et Danmark med multietnisk kultur styret af islam eller et Danmark med Dansk kultur”, så ville de fleste nok vælge et Danmark med dansk kultur.. Det underlige er så bare, at danskerne er mere optaget af Coronanedlukning, end en kultur der er så voldsparat og kynisk, og som gang på gang beviser over for det danske folk, at den IKKE vil den danskere og den danske kultur..
  Man kunne tro at mange danskere er bange for at se sandheden i øjnene, for det er mange af de danske medier i hvert fald. For da Corona og Trump fyldte mediebilledet, så forsvandt flygtningestrømmen der stod og bankede på grænsen til Grækenland som dug for solen, og underligt nok, er Mette F. i gang med at oprette flere midlertidige flygtningeboliger i København og andre steder i landet, som skulle bruges i år.
  Det ene sted er det nu nedlagte plejehjem Dortheagården på Frederiksborgvej i Københavns Nordvest-kvarter, og hvilket fantastisk sted er det dog ikke lige at oprette et sådan, i et kvarter som er så hårdt betændt af islam?!
  De beboere som kommer til at bo dér, bliver da uden tvivl “opdraget” af områdets typer som de to kriminelle salafister der tjener deres penge ved at lave gaderøverier!

 2. 16 FEB 2021

  RIGSRETTEN

  Beskikkelse af forsvarere
  Rigsretten har beskikket forsvarere for fhv. minister Inger Støjberg.
  Rigsretten har beskikket advokaterne Nicolai Mallet og René Offersen som forsvarere for fhv. minister Inger Støjberg.

  Jeg ville hellere have Rasmus Paludan som forsvarer, så dommerne og anklagere bliver kørt i sænk.

 3. Og imens dette angreb mod den danske befolkning fortsætter, så har regeringen afskaffet Grundloven og erstattet den med den nye Epidemilov. Vidste I at influenza og coronavirus nu er klasse A-sygdomme, på linie med ebola og pest?? Og at dette er sket ved hjælp af bekendtgørelser, ligesom den ved valgsvindel valgte Joe Biden har gjort i USA? Det var den eneste måde, regeringen kunne beholde deres magtgreb om befolkningen på, og sørge for fortsat nedlukning og nedlagte borgerrettigheder, med tvangsvacciner, hårde straffe og bøderegime ved nægtelse og selvfølgelig det kommende tvangsvaccinepas.. velkommen til det medicinske diktatur..
  Jeg kunne i dén grad i øjeblikket ønske mig til Texas, hvor guvernøren har genåbnet 100% og fjernet mundble-kravet..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.