Idømt karantæne på Facebook for at have dokumenteret muslimsk voldsapologi

En postering på Facebook (læs den her) om muslimske Miroslava Jiranovas voldsapologi i forbindelse med et overfald på en dansk mand på Nørrebrogade i København har udløst 24 timers Facebookkarantæne. Ikke til den voldsbegejstrede Miroslava Jiranova, men til undertegnede for at have dokumenteret voldsapologien.

Overfaldet på den danske mand.Se også Muslimske Miroslava Jiranova fryder sig over politisk vold

2 Kommentarer på "Idømt karantæne på Facebook for at have dokumenteret muslimsk voldsapologi"

 1. Det er nødvendigt med en nultolerancepolitik overfor facebook og de venstreekstremist-ejede sociale medier. Jeg synes også det er nødvendigt at en samlet højrefløj boykotter facebook/instagram/twitter osv fuldstændigt. Jeg har forlængst forladt de sider og planlægger ikke at returnere. Jeg tror egentlig også at et sådant projekt kan lykkes på den måde at hvis man som frihedsorienteret menneske udelukkende skriver på udvalgte medier, som ikke er kontrolleret af staten eller de totalitære, så vil læsere af disse sider finde ud af at vi er den del af samfundet, der faktisk er mest velorienteret; og efterhånden som folk finder ud af at der efterhånden ikke er meget, de kan læse på de statskontrollerede medier eller de sociale medier, som ikke er styret af venstreekstremisterne og de totalitære og vinklet på nøjagtig den samme måde hele tiden, så ender de med at blive trætte af at høre den samme historie hver gang og af ren nysgerrighed finde over på sider som Frihedens Stemme, Document, Uriasposten, Snaphanen, Hodja osv for at læse mere nuancerede artikler og kommentarer samt finde oplysninger og artikler, som man aldrig finder nogensomhelst andre steder fordi de er censureret væk i alle de statskontrollerede/støttede/statstotalitære medier.
  Måske folk ligefrem finder ud af at de frie medier langt bedre repræsenterer virkeligheden i samfundet. Og så er vi nået et langt stykke af vejen henimod et mere oplyst samfund. Og dét har vi godt nok ikke i øjeblikket, med det censur- og hjernevask-niveau, der lægges for dagen i den statsautoriserede/kontrollerede/støttede presse..

  • Enig.
   BIG-TECH er Demokratiets største fjende, da de ikke ser objektiv på det, men kun fra een side. Islam´s side og den politiske korrekte side.

   Derfor er FB,TW, Instagram Google, Youtube, Appel, Amazone ja listen er længere. Kun for Idioter.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.