Albansk blogger: Dansk voldsoffer fortjente tæsk

Det er efterhånden en kendt sag, at udlændinge ofte bakker op om andre udlændinges voldskriminalitet. Her ses den albanske indvandrer ‘Emma Jensen’, der udgiver sig for at være dansker på de sociale medier. Den enlige mor til to drenge mener, at hendes politiske modstandere fortjener at blive sparket og slået i ansigtet.

27. februar 2021 opsøger en gruppe indvandrere en ung mand på Nørrebrogade i København. Offeret bliver sparket og slået i ansigtet. Blodet løber fra voldsofferets mund og næse, da de tre arabisk udseende mænd flygter.

13 dage senere går indvandrerkvinden ‘Emma Jensen’ på de sociale medier og bakker op omkring det voldelige overfald.

“Ja, det sagde jeg, og jeg står ved det,” lyder det fra den albanske kvinde.

‘Emma Jensen’ er en kvinde med mange identiteter. Den albanske indvandrer er midt i 30erne, og hun har to drenge på ni og 17 år. ‘Emma Jensen’ har drengene med to forskellige mænd. Hun fik den ældste søn, da hun var omkring 20 år. Den 17-årige søn oplyser, at han har albansk-græsk baggrund.

Efternavnet ‘Jensen’ stammer fra den etnisk danske mand, som ‘Emma Jensen’ har den niårige søn med. Den kvindelige indvandrer har ikke været sammen med faderen siden begyndelsen af 2010’erne, da sønnen er spæd.

‘Emma Jensens’ oprindelige identitet er ‘Emma Ajeti’. Hun har albanske rødder og stammer fra byen Tetovo, der ligger i den nordvestlige del af Nordmakedonien. I Albanien bekender hovedparten af indbyggerne sig til islam.

Emma Jensen / Emma Ajeti mener, at det skal straffes som racisme, hvis man håner religion. En stor del af kvindens albanske familiemedlemmer er muslimer.

‘Emma Jensen’ omtaler sig selv som psykoterapeut og livsnyder, og hun drømmer om et liv som forfatter. Den voldsglade ‘Emma Jensen’ kalder sig også for ‘Emma Voss’, når hun driver sit influencerunivers hos Danmarks største bloggernetværk. Her går den kvindelige migrant under pseudonymet ‘Emma Ly Voss’.

På bloggen fremviser den albanske kvinde et renskuret liv og et parforhold med endnu en mand – som hun mødte i efteråret 2014. På den glittede blog udstilles et ‘bohemeliv’ med eksklusive restaurantbesøg, hygge på hovedstadens dyreste hoteller samt dyr årgangschampagne. Det overfladiske blogunivers står i skærende kontrast til livet som enlig mor med to drenge, der er vokset op i ydmyge rammer i provinsen på Midtsjælland.

‘Emma Jensen’ driver sin blog hos virksomheden Bloggers Delight – der omtaler sig selv som Danmarks største blogunivers med såkaldte ‘Premium bloggere’. Bloggers Delight finansierer mange influenceres overklasseliv ved hjælp af reklameaftaler med kendte brands som Coca-Cola, H&M, Google og L’Oréal.

Det vides ikke, hvordan Bloggers Delight forholder sig til, at en af deres influencere opildner til voldelige overfald på danskere.

Alene på det sociale medie Instagram har albanske ‘Emma Jensen’ 7782 følgere.

“Der er faktisk nogen der er så lede…at de fortjener en flad,” skriver den albanske blogger.

‘Emma Jensen’ / ‘Emma Voss’ / ‘Emma Ajeti’ er et tydeligt bevis på, at voldsparate indvandrere og deres heppekor ikke skal have adgang til Danmark.

*

Kritiske journalister kan henvende sig til Bloggers Delight her. Spørgsmålet er, om blogfirmaet er klar over, at de understøtter en voldsforherligende indvandrer:

Telefon: 53 37 57 32

Email: info@bloggersdelight.dk

Dokumentation af det voldelige overfald på en dansk mand på Nørrebrogade i København, som den albanske blogger Emma Jensen bifalder.*

Se også Muslimske Miroslava Jiranova fryder sig over politisk vold

1 Kommentar på "Albansk blogger: Dansk voldsoffer fortjente tæsk"

  1. Hvis “Emma” går ind for vold mod den politiske opposition, så må hun vel også gå ind for vold mod hende selv, begået af den politiske opposition?.. for dem er hun jo lige så grov i munden, som hun synes, de er. Lige for lige.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.