Afsløring: Politiet reagerer hurtigere på nøgenkunst end politisk vold begået af en maskeret indvandrer

Når man skaber et kunstværk med piberensere, så er danske politifolk fremme med bødeblokken og sigtelser efter kun fem minutter og otte sekunder. Det går noget langsommere, når en indvandrer slår en dansker, der deltager i en demonstration, til blods og efterfølgende sparker offeret. Så er politiet fremme 12 minutter og 13 sekunder efter.

Danske politifolk skal altså bruge dobbelt så lang tid på at komme multikulturens voldsofre til undsætning i forhold til den tid, politiet bruger på at rykke ud til performancekunst.

Det er tankevækkende, at politiet opfører sig sådan mod landets oprindelige indbyggere. Noget tyder på, at politiet hellere vil forhindre udførelsen af dansk performancekunst end overfald, der bliver begået af voldskriminelle migranter.

Velkommen til det ny Danmark.

1 Kommentar på "Afsløring: Politiet reagerer hurtigere på nøgenkunst end politisk vold begået af en maskeret indvandrer"

  1. For nu at bruge Karen Kaufmanns ordvalg: “Absurd”.. gad vide, hvad hun ville sige til at politiet ankom næsten et kvarter efter at en voldelig araber havde sparket hende i hovedet. SÅ ville der nok falde brænde ned, hun er jo en af de “rigtige” mennesker, der kan forlange bedre service og flere rettigheder..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.