En tiggende bombe

Der er ikke stavet forkert i overskriften. Islam i Danmark er en tiggende bombe, nemlig med den særegenhed, som allerede Ludvig Holberg i 1739 påpegede, at man skaber brohoved i et land ved meget ydmygt at komme som ”flygtninge”, tigge om ly, men bliver med stadig større antal stadig mere dominerende og krævende. Veksler hele tiden taktisk mellem offerrollen og den rethaveriske.

Ovenstående avisnotits fra 1967 er jo sigende om den stedfundne udvikling og skjuler tilmed det faktum, at A.S. Madsen tilhørte ahmadiyya-bevægelsen, der ikke engang regnes for islamisk af islams hovedstrømninger. Hvorfor den er forbudt i sit ophavsland Pakistan. Ikke mindst begår den det utilgivelige kætteri at tage afstand fra vold og gå ind for religionsfrihed.

Med de senere tilkomne horder har piben jo fået en anden lyd. Overfaldet i lørdags på en Stram Kurs-aktivist er for så vidt typisk for udviklingen. Da jeg og andre i Den Danske Forening blev overfaldet adskillige gange i 90’erne, var det altid af venstreekstreme etnisk danske, forvirrede unge. Nu er det de mere brutale, stærkere og skruppelløse indvadører.

Ser man Facebook-kommentarerne til Stram Kurs’ optagelse af angrebet på partiets aktivist, er det også ret gennemgående, at mens etnisk danske modstandere af partiet mest fabulerer over ”retfærdigheden” i overfaldet, skønt det indses at være forkert, går fremmede kommentatorer uden forbehold og for fuld udblæsning ind for den korporlige afstraffelse af islamkritikeren.

Men altså 100 muslimer i Danmark, tildels uskadelige kættere, i 1967. 25 år senere satte den berygtede islamforsker Jørgen Bæk Simonsen tallet til 68.000, skønt han samtidig medgav, at der ”ikke er en kæft, der ved”, hvor mange der er, fordi der (i modsætning til alt muligt andet, der dokumenteres i vore dage) ikke føres statistik over denne skæbnesvangre oplysning.

Siden er udviklingen blevet helt uoverskuelig, primært fordi efterkommerne tit indgår som ”danskere”, og man kan kun gætte på et sted mellem ½ og 1 million muslimer i landet. Men i mange år var Simonsens tal det, man kritikløst fik slynget i ansigtet, skønt indvandringen siden kun var fortsat for fuld udblæsning. Og nu skal (igen ”stakkels”) syrere altså heller ikke tvangsudsendes.

Fra tiggende bombe er islam som helhed nu blevet en virkelig tikkende bombe under det danske samfund, og det nylige overfald viser endnu en gang, at mange muslimer på gader og stræder også hver for sig er tikkende bomber. Og sådan vil det jo efter alt at dømme kun forblive – og forværres – medmindre massiv remigration, som alene Stram Kurs taler for, iværksættes.

2 Kommentarer på "En tiggende bombe"

  1. welcome to hell👿💀☠

  2. Jeg tror også at et tal på mellem 0,5 og 1 million muslimer i Danmark passer bedre med det, vi ser i hverdagen hver dag; nemlig massevis af unge, provokerende muslimske mænd og utallige shariatørklæde-påklædte kvinder med de obligatoriske barnevogne.
    Ca 100 muslimer i Danmark i 1967? Engang imellem ville man ønske at man befolkningsmæssigt kunne skrue tiden tilbage..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.