Skræmmende virkelighed: Venligboen Kim Allan Ehlert udfører social kontrol

Det er ikke kun i de muslimske indvandrermiljøer, at den sociale kontrol lever i bedste velgående. Her er det den 66-årige Kim Allan Ehlert, der sætter en kvinde på plads.

“Den mand, der kommer tættest på Rasmus Paludan i at komme med stødende opslag om første-, anden- og tredjegenerationsindvandrere,” skriver Kim Ehlert.

66-årige Kim Ehlert er rasende over, at undertegnede har berettet om et voldeligt overfald med spark og slag i ansigtet, hvor gerningsmanden har mellemøstligt udseende. Mange venstreorienterede, som Kim Allan Ehlert, bliver rasende, når der sættes fokus på kriminelle indvandreres ugerninger. Det rokker ved venligboernes politiske fundament og livssyn.

Kim Allan Ehlert kommer med falske påstande, fordi undertegnede ikke deler hans politiske overbevisning.

Denne fremgangsmåde med ‘en venlig påmindelse’ kan mange nationalsindede danskere nikke genkendende til. Venligboere udskammer familiemedlemmer og venner i fuld offentlighed, hvis de ikke accepterer masseindvandringen fra islamiske lande.

Kim Allen Ehlert bor i den lille fynske landsby Aborg, der ligger nord for Assens. Herfra udspringer den ubehagelige sociale kontrol, der dybest set bygger på fordomme og hadske tanker.

Den sociale kontrol fra venstrefløjen er et omfattende problem, der rammer flere og flere danskere.

*

Mere om overfaldet på Nørrebro på Frihedens Stemme

2 Kommentarer på "Skræmmende virkelighed: Venligboen Kim Allan Ehlert udfører social kontrol"

  1. Og denne sociale kontrol findes overalt i samfundet idag. Man kan ikke være imod masseindvandringen og så tro at man kan leve et normalt liv, uden at blive udsat for chikane og foranstaltninger fra venstrefascisterne og deres venner i magtfulde kredse. Det gælder forøvrigt også for alle de andre tabu-emner, hvor der ikke er plads til uenighed; “Global menneskeskabt opvarmning”, “anti-racisme”, “inklusion”, “covid-19 pandemien”, “vaccinepas”, “bæredygtighed”, “integration” osv osv osv.. listen er efterhånden endeløs over emner, som påstås at være uddebatterede fordi den ene side mener at have ret og har censureret den anden side væk.. jeg tror faktisk at vi kan blive vidner til fuldstændigt vanvittige love i år, som sætter en stopper for næsten al offentlig debat pga censur. Vi er faktisk allerede rigtig godt på vej mod dette mål, men det nye kan vise sig at være love, der straffer enhver, der ikke offentligt og begejstret støtter de statsautoriserede holdninger, a la Nordkorea, i en bred vifte af emner..

  2. det er kimen til krig, lige nu ordkrig, men inden længe sigt væbnet krig, og det ønsker de røde åbenbart, så de kommer til at smage egen deres medicin på et tidspunkt, forhåbentligt.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.