Fanget i Syrien: Islamisk Stat krigeren Ömer Kücükavci, der vil hjem til Danmark, mener, at islam tillader voldtægt af otteårige

En ældre postering fra Ballet Magnifique om en af de mange syrienjihadister, som venstrefløjen ønsker til Danmark:

“Syrienjihadisten og Islamisk Stat krigeren Ömer Kücükavci, der i aften præsenteres i TV 2 ‘s program Fanget i Syrien med ønsket om at vende tilbage til Danmark sammen med sin kone, er åbenbart en gennemført skidt karl, der mener, at islam tillader voldtægt af otteårige yazidi-piger.

Deniz Berxwedan Serinci skriver på Facebook: 

“Forstår ikke dem, der vil have IS-krigeren Ömer Küçükavcı tilbage til Danmark. Det yngste IS-offer, jeg har interviewet, var denne 8-årige pige. Hun var blevet voldtaget flere hundrede gange af IS. Da jeg spurgte Ömer sidste år om den 8-årige pige, var han iskold. Det var ”tilladt” ifølge hans fortolkning af islam (se screenshot). Før det gik han rundt på sit danske gymnasium og religiøst mobbede de muslimske piger, der ikke gik med slør. Manden kæmpede i hårde kampe for IS og blev såret i benet. Hvad er det ved Ömer, nogen ønsker tilbage?””

Se også Svensk skarnsknægt: Ali eftersøgt for dødsvold5 Kommentarer på "Fanget i Syrien: Islamisk Stat krigeren Ömer Kücükavci, der vil hjem til Danmark, mener, at islam tillader voldtægt af otteårige"

  1. Danmarks- og Vestens fremtid, sålænge den nuværende trend fortsætter og intet bliver gjort..

  2. fuck, hvor han er grim, han ligner jo en menneskeabe💩

  3. Alle indoktrinerede af Allah’s nåde, er pædofile landevejsrøvere, der vil og skal (ifølge Den Store Luderbog) svindle sig frem i livet med vold og magt!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.