Dansk journalist forfulgt af mellemøstlige indvandrere: ‘De kaldte mig danskersvin’

En repræsentant fra medieeliten er rystet over mødet med den masseindvandring fra de muslimske lande, som han selv har understøttet i årtier.

Der er tæsk i luften, da en flok mellemøstlige indvandrere truer den kendte journalist Kristian Jessen med vold. Den midaldrende journalist er gået i Netto sammen med sin 10-årige datter. Supermarkedet ligger i Karlslunde – en by syd for hovedstadsområdet.

I Netto-butikken opstår der en konfrontation med tre unge mænd med mellemøstlig baggrund. De udviser den særlige dominansadfærd, der har ramt mange danskere de senere år. Indvandrerne truer Kristian Jessen og hans datter med tæsk, råber højt og spytter på gulvet. Den chokerede journalist bliver kaldt ‘racist’ og ‘danskersvin’ af de mellemøstlige indvandrermænd.

Kristian Jessen bor kun få hundrede meter fra Netto-butikken og flygter fra supermarkedet. Men de tre mellemøstlige mænd forfølger Kristan Jessen og datteren ad stisystemet.

“De forfulgte os endda hjem. Jeg er dybt rystet,” skriver Kristian Jessen på Facebook.

45-årige Kristian Jessen er en af de mest prisvindende journalister i Danmark. Han har arbejdet for Danmarks Radio, TV 2, BT, Berlingske samt den venstreorientererede fagforening 3F.

Kristian Jessen har også været ansat på Ekstra Bladet, der er kendt som et særligt islamofilt medie. Her arrangerer chefredaktøren for eksempel ramadanmiddag sammen med en pakistansk hadprædikant, der står bag religiøse dødstrusler.

Danskerne kan også opleve Kristian Jessen som bassist i flere pop-, rock- og jazzbands.

En journalist og hans lille datter er blevet kulturberiget på groveste vis. Spørgsmålet er, om Kristian Jessens multikulturelle verdenssyn er blevet ændret?

Mere på Uriasposten

Se også Svensk skarnsknægt: Ali eftersøgt for dødsvold

4 Kommentarer på "Dansk journalist forfulgt af mellemøstlige indvandrere: ‘De kaldte mig danskersvin’"

 1. Alene det at han bliver så chokeret over noget, som alle vi andre ved og har vidst i årtier efterhånden, beviser at manden er en af de mange, der bevidst har lukket øjnene for den muslimske racisme mod danskerne.
  Jeg tror heller ikke et sekund på at han har lært noget af denne situation. Mon ikke han er gået hjem for at brygge noget dialogkaffe allerede? 😉

 2. ja, ris til egen røv, men så kommer alle de søforklaringer på muslimernes adfærd, fx at de er social udsatte, sikken en dårlig undskyldning, nej muslimer er syge i knoppen pga deres lorte ideologi islam.

 3. Og de andre kunder (og ansatte) valgte vel at vende den anden kind til og lade som ingenting..
  Ja, man er jo bange for islamisterne, og lader dem derfor opføre sig som de terrorister de rent faktisk er, og regeringen vælger naturligvis at tysse det hele ned og vende det blinde øje til, medns at landets danske borgere gang på gang bliver groft forulempet af disse indoktrinerede psykopater, og skulle man så finde på at påpeje problemet, så er man jo straks racist og skal straffes!
  – Det er jo et klokke-klart billede på, hvor skandaløst det står til i det danske demokrati og regering, som jo på INGEN måde gør op med denne gedeknepper-kultur!

 4. Ham er jeg ligeglad med, da han har leflet for Islam i en årrække.
  Men jeg håber da, at journalist Kristian Jessen fortæller sin datter, at hun SKAL holde sig langt væk fra Islam-svinene.
  Det er de skiftende regeringers import med samtykke af deres “lorte vælgere”. bør Kristian Jessen også fortælle hende
  Hun har nok opdaget hvad det er for nogle typer, typer der burde fjernes fra planetens overflade.
  En lille berigelse kunne jeg da godt une han, men datteren skal ikke se på.

  Åben bart skal man da have en jernstang i ærmet. jeg har den altid i bilen. Gør det samme, Man skal altid have sådan een til sin Flaske dunkraft, så man kan hæve dytten.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.