Svensk skarnsknægt: Ali eftersøgt for dødsvold

Midt- og Vestsjællands Politi er rødglødende af raseri og har klargjort brændeskuret til svenske Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie, der er eftersøgt for grove skarnsstreger.

Ali Al-Khuzaie har udsigt til at skulle snitte rigtig mange træfigurer, hvis ordensmagten får fat i hans krave. 19-årige Ali er efterlyst i en sag, hvor en muslimsk mand med mellemøstligt udseende er blevet udsat for vold og er afgået ved døden.

Det 21-årige muslimske dødsoffer stammer ikke fra det svenske broderfolk. Han havde derimod etableret en bosættelse i den midtsjællandske by Haslev.

Politiet formoder, at Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie var til stede ved en større omgang tumult og håndgemæng i Køge, hvor det 21-årige offer bliver udsat for stump vold og senere udånder.

Kort efter episoden pågreb det danske politikorps seks ‘unge mænd’, som blev afhørt i forbindelse med det voldsomme dødsfald. De seks ungersvende blev hurtigt løsladt, da der ikke var grundlag for at smide dem i brændeskuret.

Politiet mener, at Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie og det 21-årige muslimske dødsoffer kendte hinanden godt, og at det voldelige dødsopgør skyldtes personlige stridigheder. Selvom Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie bliver omtalt som svensker, så fornægter hans irakiske baggrund sig ikke.

I Irak har man, ligesom i den svenske idyl, en hverdag med mange islamiske klankrige og opgør. Både det svenske og irakiske politi har store udfordringer med omsiggribende terror og religiøs dominansadfærd.

Skarnsungen Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie har tidligere haft bopæl i en idyllisk københavnsk forstadskommune. Men Ali er på nuværende tidspunkt hverken registreret på en adresse i Velfærdsdanmark eller en ødegård i Sverige.

Det er uvist, hvor mange træfigurer Ali Kadem Jawad Al-Khuzaie kommer til at snitte, hvis han smides i brændeskuret.

2 Kommentarer på "Svensk skarnsknægt: Ali eftersøgt for dødsvold"

  1. Nå, så kan jeg sove rolig i nat igen, i forvished om at den 21 årige også er “Sandneger”. Til det Midt- og Vestsjællands Politi som er rødglødende af raseri. En opfordring: Tag det rolig tag det rolig. Det er KUN to “Hedninger” der er kommet op og toppes, hvoraf den ene er smuttet op til de 72 “Lolitadukkur” (Den slags Jomfruer hverken spiser, drikker eller skider, siger en imam). Lad nu vær med at spekulere mere i dette, det er meget bedre at støtte os Danskere, mod denne udefra kommende “Pest, som hedder Islam”.
    Tænk på de 43 Mia Kr som bruges til disse Vandaler, er ( NOK ) mere end hvad Politikorpset får ?.
    Dertil kommer også Politikorpset er også indfiltreret af den udefra kommende pest i for af Sharia.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.